Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο και προχωράμε”

Τόνι: “Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο και προχωράμε”

sak_2545


Σημαντικό χαρακτήρισε ο Τόνι Σαβέφσκι το γεγονός πως η ομάδα του δεν δέχτηκε γκολ από τις επικίνδυνες στατικές φάσεις που δημιούργησε η Ανόρθωση. Ο κόουτς δήλωσε πως οι παίκτες του ίσως να μην είδαν ζεστά το σημερινό αγώνα, για τούτο και υπήρχε αδράνεια σε κάποιες φάσεις.

Οι δηλώσεις των προπονητών:
Τόνι: “Καταφέραμε να περάσουμε δίκαια στην επόμενη φάση. Η Ανόρθωση θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο αφού είχε καλές φάσεις από τα στημένα. Είναι καλό για μας που δεν δεχτήκαμε στο α ημίχρονο κάποιο γκολ. Στο β ημίχρονο η Ανόρθωση μπήκε ξανά δυνατά και βρήκε ευκαιρίες από στημένα. Αυτό οφείλεται στην αδράνεια, μάλλον μετά τα προβλήματα που είχαμε τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί μετά το 4-0 να μην το πήραμε ζεστά το παιχνίδι. Το ζητούμενο ότι περάσαμε στην επόμενη φάση, κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο και προχωράμε, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος για να εξασφαλίσουμε την 4η θέση. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που παρά τα προβλήματα, έχουν θέληση”.

Λέβι: “Δυστυχώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και όταν δεν σκοράρεις, δέχεσαι γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε δυνατοί να περάσουμε τις δύσκολες στιγμές και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα”.