Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Η μέχρι τώρα διαδρομή

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Η μέχρι τώρα διαδρομή

geo_9887


Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης στον πρώτο όμιλο του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας και η συνέχεια.

Το Αποέλ μετά το «Χ» στο Στάδιο ΓΣΠ διατήρησε το +6 από την Ανόρθωση όμως η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί της ΑΕΚ στο Στάδιο ΓΣΖ, επέφερε διαφοροποιήσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με απολογισμό 59 βαθμούς ξεπέρασε την ΑΕΚ και παράλληλα μείωσε σε δύο τους βαθμούς που την χωρίζουν από την Ανόρθωση πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι.

Η ομάδα της Λευκωσίας πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες (στη δεύτερη φάση) και έφτασε στις εννέα συνεχόμενες νίκες αν προσθέσουμε και τις επτά της πρώτης φάσης.

Για τελευταία φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε απώλειες στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής όταν ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 3-1 στο Στάδιο ΓΣΠ.

Η Ανόρθωση στις τελευταίες έξι αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη. Για τελευταία φορά νίκησε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής την Αγία Νάπα με 5-1.

Σημειώνεται επίσης ότι η Ανόρθωση δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στους τελευταίους τρεις αγώνες της, δύο στην έδρα της (με Αποέλ και ΑΕΚ) και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο Στάδιο ΓΣΠ.

Το Αποέλ παρά το γεγονός ότι στη διαδρομή της δεύτερης φάσης δεν σκόραρε και πήρε μόνο ένα βαθμό, διατηρεί το +6 από την Ανόρθωση.

Θυμίζουμε ότι το Αποέλ μπήκε στη δεύτερη φάση προερχόμενο από οκτώ σερί νίκες στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε φέτος για πρώτη φορά από την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν κατάφερε να σκοράρει μετά από τέσσερεις αγωνιστικές και οπισθοχώρησε στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος η ΑΕΚ είχε νικήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ με 1-0 στη Λευκωσία και 2-1 στη Λάρνακα.

Στη μέχρι τώρα διαδρομή της δεύτερης φάσης ο απολογισμός κατέγραψε οκτώ τέρματα. Στις αντίστοιχες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος είχαν σημειωθεί δέκα τέρματα.

Η μέχρι τώρα διαδρομή της δεύτερης φάσης και η συνέχεια:
1η αγωνιστική
Σκορ
Ανόρθωση-ΑΕΚ
0-3
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ
3-0
2η αγωνιστική
Σκορ
ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση
0-0
ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ
0-2
3η αγωνιστική
Σκορ
Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ
20/4
ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ
21/4

πηγή: cfa