Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα δούμε αλλαγές;

Θα δούμε αλλαγές;

ma_08627


Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κάτι που φάνηκε και από τη γεμάτη δεκαοκτάδα που ανακοίνωσε χθες το σωματείο. Ο Τόνι Σαβέφσκι όμως, ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγές, αν κρίνει πως υπάρχουν παίκτες που χρειάζονται ξεκούραση. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε την ίδια εντεκάδα της Τετάρτης.

Άμυνα

Στο άσσο ο Μορέιρα που μην τον ματιάσουμε, φαίνεται πως μας βγήκε 100%! Δεξιά και αριστερά οι Σπούγκιν και Σκαραμοτσίνο που δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση. Στο κέντρο της άμυνας τώρα μια θέση είναι κατειλημμένη από τον Αντράντε με την άλλη να διεκδικείται από Αλαμπί και Ντανιέλσον. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ξεκίνησε ο Βραζιλιάνος, στο τελευταίο κυπέλλου ο Νιγηριανός.

Μεσαία Γραμμή

Το ερωτηματικό σε αυτή τη περίπτωση έχει να κάνει με το Σοάρες. Ο Μάρκο ήταν εμφανώς ανέτοιμος κόντρα στην ΑΕΛ λόγω του τραυματισμού του. Αν είναι καλύτερα θα βρίσκεται με τους Ασσίς και Λεάντρο στον άξονα. Αλλιώς τη θέση του κτυπάνε ο Σκέμπρι και ο Αγκουϊάρ. Όσον αφορά τα φτερά, δύσκολα θα μείνει έξω ένας εκ των Εφραίμ και Χριστοφή.

Επίθεση

Προβάδισμα στον Άλβες αν και τη θέση κτυπάει και ο Φρέντι.