Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αποφασιστικότητα για το πρώτο βήμα

Με αποφασιστικότητα για το πρώτο βήμα

img_9674


Το πάθος και η αποφασιστικότητα δεν έλειψαν ούτε και σήμερα από τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην τελευταία τους προπόνηση πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΛ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κόκα Κόλα.

Οι πράσινοι του Σαβέφσκι, βλέποντας τον τελευταίο καιρό τους κόπους τους να ανταμείβονται και τον κόσμο να έχει ξεσηκωθεί για τα καλά και να χαίρεται την ομάδα του περήφανα όπως παλιά, συνεχίζουν να δείχνουν τρομερό ζήλο στις προπονήσεις στο “Ηλίας Πούλλος”, κάτι που κάνει πολύ χαρούμενο τον τεχνικό του τριφυλλιού.

Ο κόουτς έχει όλο το οπλοστάσιο στην διάθεση του και αύριο αναμένεται να παρατάξει στο γήπεδο την πιο δυνατή ενδεκάδα, με στόχο φυσικά, την νίκη που θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα μας για τον τελικό της 22ας Μαΐου.  Στην τελευταία προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, δεν υπήρξαν απρόοπτα.

Με την ολοκλήρωση της ο Σαβέφσκι ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Λεβίτα, Μορέιρα, Σπούνγκιν, Σκαραμοτσίνο, Μαργκάσα, Ντανιέλσον, Αλαμπί, Αντράντε, Σοάρες, Λεάντρο, Αγκουιάρ, Ζ. Άλβες, Σκέμπρι, Ασίς, Φρέντι, Α. Άλβες, Εφραίμ και Χριστοφή.