Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αυτοπεποίθηση, αλλά και σοβαρότητα

Με αυτοπεποίθηση, αλλά και σοβαρότητα

gmi_6329


Ημιτελικά κυπέλλου πράξη πρώτη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την ΑΕΛ και φιλοδοξεί να θέσει γερές βάσεις πρόκρισης. Ας μην κρυβόμαστε, η ομάδα μας είναι το φαβορί αφού και σε μέγεθος υπερτερεί και σε ποιότητα και σε σύνολο. Στη θεωρία όμως δεν κέρδισε ποτέ κανείς και η ομάδα του Σαβέφσκι πρέπει να ξεδιπλώσει στο χορτάρι τις αρετές της για να καταφέρει να πάρει το σκορ που θέλει.

Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και πρέπει να είναι. Οι πράσινοι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Κύπρο και προέρχονται από ένα εξαιρετικό σερί. Έχουν καταφέρει να συνδυάσουν θέαμα με ουσία, δείχνουν ικανότητα να διασπάσουν την πιο ικανή άμυνα και όλοι αναγνωρίζουν πως αν κάνουν το παιχνίδι τους, θα κερδίσουν και θα βάλουν τα θεμέλια.

Την ίδια στιγμή πάντως, οι ποδοσφαιριστές του Σαβέσκι οφείλουν να είναι προσγειωμένοι. Ο κόσμος δικαιούται να είναι ενθουσιασμένος, δικαιούται να λέει το κάτι παραπάνω, εκείνοι όμως πρέπει να έχουν μόνο αυτοπεποίθηση. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, η ΑΕΛ είναι ικανή να κάνει τη ζημιά και πρέπει να προσεγγίσουν τις διπλές αναμετρήσεις με κάθε σοβαρότητα. Από μας εξαρτάται, εφόσον είμαστε σωστοί.