Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να χτίσουμε πάνω στην τριάρα!

Να χτίσουμε πάνω στην τριάρα!

ns018478


Λίγο οι επιτυχίες τους στην Ευρώπη, λίγο το φούσκωμα των ικανοτήτων τους από τα ΜΜΕ και λίγο το γεγονός πως, στα αιώνια ντέρμπι τα τελευταία χρόνια παίζαμε συνήθως κόντρα σε 14, είχαν δημιουργήσει μια μικρή φοβία σε μερίδα των οπαδών μας. Ξαφνικά για κάποιους ο Μοράις έμοιαζε Τσάμπι Αλόνσο και ο Μαντούκα Κριστιάνο Ρονάλντο. Η χθεσινή τριάρα, απομυθοποίησε μια και καλή τον αιώνιο και τους ποδοσφαιριστές του και σε αυτήν πρέπει να χτίσουμε.

Αυτοπεποίθηση και κοουτσάρισμα. Αυτά χρειαζόμασταν για να τους καρφώσουμε 3 αγροτεμάχια. Γιατί εκτός από όλα τα άλλα, φάνηκε χθες ξεκάθαρα πως και σε ατομικό επίπεδο, οι ποδοσφαιριστές μας είναι καλύτεροι. Ήταν η πρώτη φορά την τελευταία πενταετία που η ΟΜΟΝΟΙΑ πάτησε με τόση αυτοπεποίθηση σε αιώνιο ντέρμπι, με ξεκάθαρο στόχο να πατήσει τον αντίπαλο σαν μικρό έντομο και το αποτέλεσμα ήταν 3, γιατί βαριόμασταν να τους βάλουμε τέταρτο.

Σε αυτή τη νίκη πρέπει να κτίσουμε. Πρέπει να κτίσουμε καταρχάς για τη φετινή σαιζόν, η συντριβή του αιωνίου πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για νέες νίκες και όχι για αλαζονικές εμφανίσεις. Ο προπονητής μας άλλωστε είπε πολλές φορές πως δεν έχουμε κερδίσει τίποτα και ότι μόνο οι τίτλοι μένουν.

Από κει και πέρα, πρέπει να είναι και σταθμός στη μετέπειτα πορεία μας μέσα στο χρόνο. Πρέπει να είναι η αρχή της νέας εποχής, αφού τέτοιες νίκες σε αιώνιο ντέρμπι έρχονται μια φορά κάθε πολλά χρόνια. Αυτή την αυτοπεποίθηση, αυτή τη δυναμική πρέπει να συνεχίσουμε να τη μεγαλώνουμε αφού με μικρό μπάτζετ ή μεγάλο, είτε εύρωστοι οικονομικά είτε στον αγώνα για επιβίωση, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!