Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο δρόμος παραμένει δύσκολος”

“Ο δρόμος παραμένει δύσκολος”

gmi_6279


Ο Παύλος Χρυσάνθου μίλησε σήμερα στο ΣΠΟΡ FM για τη μεγάλη νίκη επί του Αποέλ ψες με 3-0, ενώ τόνισε πως στην ομάδα μας τώρα επικεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρασίνων, έκανε αναφορά και στη διαδικασία που ακολούθησε η επιτροπή της διαιτησίας και δήλωσε περιμένουν την απάντηση της ΚΟΠ.

«Η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και αυτό έγινε αποδεκτό από όλους. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι η ομάδα εκμεταλλεύεται την καλή αγωνιστική της παρουσία και μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ικανοποιώντας και τον κόσμο. Και ο πιο αισιόδοξος οπαδός μας δεν θα ανέμενε το χθεσινό αποτέλεσμα καθώς και το Αποέλ είχε ένα σερί, δεν είχε δεχθεί γκολ για οχτώ συνεχόμενα παιχνίδια και είδαμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος να χάνει ολοκληρωτικά από την επίθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από εκεί και πέρα η νίκη αυτή δεν μας εξασφαλίζει κάτι, ο δρόμος παραμείνει δύσκολος, τα βαθμολογικά δεδομένα είναι γνωστά και αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι αυτό κατά μέρος και αν επικεντρωθούμε σε αυτά που ακολουθούν» ανέφερε αρχικά o κ. Χρυσάνθου.

«Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, όταν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, λέγαμε ότι μια ποιοτική ομάδα θα βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Αυτό γίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές. Όλα αυτά είναι σημαντικά. Όταν μια ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο αργά η γρήγορα θα γευθεί τους καρπούς. Στην ουσία του πράγματα τα βαθμολογικά δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν και αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο πρέπει να αφήσουμε τους πανηγυρισμούς και να στέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι. Στόχος είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο γήπεδο να δίνουμε τα πάντα για να παίρνουμε το ζητούμενο».

 Για τη διαιτησία
«Παρόλο που δεν ασχοληθήκαμε με την διαιτησία, δεν σημαίνει ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Αν κάποιος δει την κίτρινη του Λεάντρο θα καταλάβει, ενώ από ένα σημείο και μετά νιώθαμε ότι έστηνε συνέχεια τον αντίπαλο γύρω από τη περιοχή μας. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις από την ΚΟΠ για την διαδικασία για την επιλογή των διαιτητών και πρέπει επιτέλους να μάθουμε όλοι ότι οι διαφάνεια είναι καθοριστικός παράγοντας. Καλούμε την ΚΟΠ να τοποθετηθεί γραπτώς».

Για τα επεισόδια

«Η αλήθεια είναι εκεί και μας λυπεί που κάποιοι προσπαθούν να εξισώσουν τις δυο πλευρές. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια, η προσπάθεια εξίσωσης των όσων έγιναν είναι κατάπτυστη».