Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτος στόχος, το sold out των πακέτων!

Πρώτος στόχος, το sold out των πακέτων!

img_0404


Τα πλέι οφ αρχίζουν το Σάββατο και όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο κομμάτι, αγωνιστικά ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να κάνει 6 νίκες και στο τέλος ταμείο! Πρώτος στόχος όμως, θα πρέπει να είναι η πώληση των πακέτων εισιτηρίων για τα 3 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας!

Η τιμή στην οποία έχει ορίσει το Δ.Σ. το πακέτο, είναι η πιο προνομιακή από τη μέρα που ξεκίνησε ο θεσμός. Ενώ άλλες χρονιές οι διοικήσεις προσπαθούν σε αυτή τη φάση να βγάλουν το κάτι παραπάνω, η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιλαμβανόμενη πως ο κόσμος της έχει υπερβάλει ήδη εαυτόν για να την βοηθήσει, αποφάσισε πως με 10 ευρώ ανά παιχνίδι βλέπεις αγώνες μεταξύ των καλύτερων ομάδων στην Κύπρο.

Είναι πολύ σημαντικό να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για αγορά πακέτων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τεράστια ανάγκη για γρήγορο χρήμα και τα εισιτήρια, μοιάζουν αυτή τη στιγμή να είναι ο μοναδικός τρόπος. Αγοράζοντας το πακέτο μας, εξασφαλίζουμε πως η αγαπούλα θα έχει στο πλευρό της το δωδέκατο παίκτη της στα ντέρμπι, αλλά και ότι θα έχει πάρει μια γερή οικονομική ανάσα!