Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα μέτρα ασφαλείας του σημερινού αγώνα

Τα μέτρα ασφαλείας του σημερινού αγώνα


Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί σήμερα 10/4/2013 στις 5 το απόγευμα, η Αστυνομία σε συνεργασία με τις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες, προέβησαν στις ακόλουθες διευθετήσεις:

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν την Δυτική, Βόρεια και Ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ και οι φίλοι της ΑΕΛ τη Νότια κερκίδα.

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να σταθμεύσουν στο Βόρειο χώρο στάθμευσης του σταδίου ΓΣΠ, στους χώρους στάθμευσής στα γήπεδα του Nuevo Campo και όλη τη γύρω περιοχή του σταδίου.

Οι φίλοι της ΑΕΛ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το Νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου. Οι φίλοι των δύο ομάδων καλούνται για τη δική τους ασφάλεια να μη σταθμεύουν σε άλλους χώρους πλην των καθορισμένων για την ομάδα τους χώρων στάθμευσης. Η στάθμευση οχημάτων στον νέο κυκλοφοριακό κόμβο παρά το στάδιο ΓΣΠ, απαγορεύεται.

Καλούνται οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΕΛ, να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Για σκοπούς καλύτερης και ασφαλέστερης εξυπηρέτησης των οπαδών των δύο ομάδων, όλες οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 15.00.

Η προσέλευση των φιλάθλων των δύο ομάδων για τις κερκίδες τους, θα γίνετε μόνο ως εξής: Οι φίλοι της ομάδας της ΑΕΛ από τη Νότια πλευρά του σταδίου και οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Δυτική και Βόρεια πλευρά του σταδίου. Για σκοπούς ασφάλειας, καλούνται οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να αποφύγουν την διέλευση τους προς το στάδιο, από τη Νότια πλευρά του σταδίου και της ΑΕΛ από τις υπόλοιπες πλευρές του σταδίου.

Η είσοδος στους φιλάθλους θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.
Απαγορεύεται αυστηρά η μεταφορά κρανών μοτοσυκλέτας εντός των κερκίδων του σταδίου, καθώς επίσης η μεταφορά και χρήση επικίνδυνων αντικειμένων στον περιβάλλοντα χώρο και στις κερκίδες του σταδίου.

Καλούνται όλοι ανεξάρτητα οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας, αλλά και του προσωπικού ασφαλείας του σταδίου ΓΣΠ, για την δική τους εξυπηρέτηση και ασφάλεια.

Η Αστυνομία θα βρίσκεται στο στάδιο με κύριο μέλημα της, την εξυπηρέτηση των φιλάθλων και τη λήψη μέτρων για την ασφαλή προσέλευση, διεξαγωγή του αγώνα και αποχώρηση του κοινού από το στάδιο ΓΣΠ.