Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έκλεισε το φιλικό με Παναθηναϊκό με σλόγκαν «Τριφύλλι έχω στην καρδιά!»

Έκλεισε το φιλικό με Παναθηναϊκό με σλόγκαν «Τριφύλλι έχω στην καρδιά!»


Όπως ενημερώθηκαν πριν από λίγο όσοι συμμετέχουν στο σχέδιο “ΟΜΑΔΑ” της CYTA, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στις 01 Μαϊου σε φιλική αναμέτρηση στο ΓΣΠ. Λεπτομέρειες ανακοινώθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

“Μία ιστορική μέρα, δύο μεγάλες ομάδες, μία μέρα αφιερωμένη στον μεγάλο πράσινο λαό. Την 1η Μαΐου ΟΜΟΝΟΙΑ και Παναθηναϊκός δίνουν ραντεβού στο Γ.Σ.Π., σε ένα φιλικό παιχνίδι που εντάσσεται στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πέραν από το φιλικό αγώνα θα διοργανωθούν και άλλες δραστηριότητες, που έχουν ως στόχο να ξαναφέρουν κοντά τη μεγάλη πράσινη οικογένεια. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της συγκεκριμένης μέρας, θα ανακοινωθούν από το Σωματείο μας τις επόμενες μέρες.

Το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει σλόγκαν «Τριφύλλι έχω στην καρδιά!» και θα αποτελέσει την κορύφωση της τιτάνιας προσπάθειας που εδώ και περίπου ενάμιση μήνα καταβάλλει ο μεγάλος κόσμος της ομάδας μας, για διάσωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μεγάλος στόχος είναι την 1η Μαΐου να έχουμε ένα κατάμεστο Γ.Σ.Π., ούτως ώστε η οικογένεια του Σωματείου μας να διασκεδάσει ενωμένη, αλλά και να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ένα πολύ γερό οικονομικό στήριγμα.

Το Σωματείο μας έχει απόλυτη ανάγκη την παρουσία του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ στο Γ.Σ.Π. την 1η Μαΐου. Η προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε για διάσωση του Σωματείου μας πρέπει να εντατικοποιηθεί, ούτως ώστε να φανούμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας.

Τέλος, το Σωματείο μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Παναθηναϊκό που ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκλησή μας για να παραχωρήσει την ομάδα του, για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα. Ο φιλικός αγώνας αποτελεί την απαρχή για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και για επέκταση της συνεργασίας μας και σε άλλους τομείς”.