Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ήθελα μέσω του τραγουδιού να αγγίξω την καρδιά του κάθε Ομονοιάτη”

“Ήθελα μέσω του τραγουδιού να αγγίξω την καρδιά του κάθε Ομονοιάτη”

000003


Αναφορά και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας για το τραγούδι του Χρίστου Κουρτελάρη που συγκίνησε όλο τον κόσμο στην Κύπρο:

“Μετά τον υπέροχο Ύμνο της ομάδας μας, θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει δημιουργηθεί σε τραγούδι που εξυμνεί για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Με το που άκουσαν το τραγούδι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έσπευσαν να εντοπίσουν το δημιουργό του. Το όνομα αυτού, Χρίστος Κουρτελλάρης, ένας αγνός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που από την πρώτη στιγμή έδωσε το δικαίωμα στο Σωματείο μας να χρησιμοποιεί το «Για σε τρελαίνομαι» για τις δικές του ανάγκες, δίχως να ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα. Ο δημιουργός του τραγουδιού προτίμησε να διατηρήσει χαμηλό το προφίλ του, έτσι αρκέστηκε στο να δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας τα ακόλουθα: 

«Έγραψα το τραγούδι με στόχο να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ στην οικονομική εκστρατεία που γίνεται για διάσωσή της. Ήθελα μέσω αυτού να αγγίξω την καρδιά του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και να του δώσω την ώθηση για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας. Αυτό που επιδίωξα ήταν να δημιουργήσω ένα τραγούδι που θα έκφραζε τον κόσμο μας και θα αποτύπωνε τι ακριβώς σημαίνει για μας τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ η ΟΜΟΝΟΙΑ».  

Απολαύστε το ξανά: