Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ακόμα μια θέση πιο πάνω

Ακόμα μια θέση πιο πάνω

img_9278


Αν κάποιος μας έλεγε πριν 4 μήνες ότι θα τερματίζαμε δεύτεροι, πρώτον θα τον βγάζαμε τρελό και δεύτερον θα πετούσαμε από τη χαρά μας. Όχι, οι δεύτερες θέσεις δεν αρμόζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει δημιουργηθεί μόνο για τίτλους! Όταν όμως βρεθήκαμε μέχρι και 19 βαθμούς από τη δεύτερη θέση, οπωσδήποτε το κίνητρο είναι μεγάλο όταν μπορούμε με μια νίκη να ανεβούμε σε αυτήν!

Πέραν από το εκπληκτικό της ολοκλήρωσης του comeback (αν κερδίσουμε ασφαλώς), η νίκη σήμερα είναι σημαντική αφού θα αποτελέσει το πιο αποφασιστικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη! Μετά από αυτή την αγωνιστική, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ξαναφεύγει από το ΓΣΠ, σε αντίθεση με Ανόρθωση και ΑΕΚ. Αν με το τέλος της η ομάδα μας είναι δεύτερη, θα γίνει το απόλυτο φαβορί για να μείνει εκεί.

Τέλος, γράψαμε και στον πρόλογο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δημιουργηθεί για να κατακτά τίτλους. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες λοιπόν, οφείλουμε να τις κυνηγάμε. Δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από το Αποέλ, την ΚΟΠ και τον Χανς που όρισε Τσαγγάρη στο ΓΣΖ μπας και γίνει καμιά στραβή. Το δικό μας καθήκον όμως είναι να κερδίσουμε και βλέπουμε που θα μας βγάλει αυτό.