Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανάγκη για φρεσκάρισμα

Ανάγκη για φρεσκάρισμα

sak_1438


Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΛ διαθέτει πιθανότατα την πιο αθλητική ομάδα στην Κύπρο. Το μεγαλύτερο προσόν της ομάδας της Λεμεσού, είναι το τρέξιμο αφού μέχρι και ο επιθετικός Βουό, μαρκάρει 90 λεπτά. Είμαστε πάντως πεποισμένοι πως μια φρέσκια ΟΜΟΝΟΙΑ, θα μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΛ και να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που με το σκορ 0-0, ο Σαβέφσκι απέσυρε το Μάρκο Σοάρες. Δεν το έκανε για λόγους τακτικής, απλά δεν είχε άλλη επιλογή. Ο αμυντικός μέσος της ομάδας μας, χρειάζεται επειγόντως ανάσες αφού πέραν από τη γεμάτη χρονιά με την ΟΜΟΝΟΙΑ, κουβαλάει και τα παιχνίδια με την Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου στο Κόπα Άφρικα! Ο Μάρκο δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει πολλά λεπτά στη πλάτη. Ο Χριστοφή για παράδειγμα, είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής και έχει και γεμάτα 90λεπτα με την Εθνική. Γενικώς, από τη μέση και μπροστά τουλάχιστον οι 5 από τους 6 παίκτες έχουν τραβήξει για καιρό κουπί.

Το δίλημμα ενόψει ΑΕΚ είναι μεγάλο για το Σαβέφσκι. Χαλάς την εντεκάδα που σου έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο στο βωμό του κυπέλλου διακινδυνεύοντας να μείνεις μακριά από τη 3η θέση, ή διατηρείς τους ίδιους με κίνδυνο την άλλη Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΛ να μην ξέρεις πώς θα εμφανιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Θεωρούμε πως δεν έχει επιλογή, μάλλον θα πρέπει να κάνει αλλαγές με την ΑΕΚ. Το θετικό είναι πως ο Σκέμπρι διψάει για λεπτά, όπως και οι Φρέντι, Μαργκάσα, Αγκουϊάρ, Ντανιέλσον και Ζοάο Άλβες. Κάποιοι από αυτούς θα είναι σίγουρα βασικοί στο πρωτάθλημα.