Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από σήμερα, βλέπουμε μόνο ΑΕΛ

Από σήμερα, βλέπουμε μόνο ΑΕΛ

10n_omonoia_sak_7347


Το απολαύσαμε, το διασκεδάσαμε, τώρα το ξεχνάμε! Όσο υπέροχη κι αν ήταν η τριάρα, πρέπει να την προσεγγίσουμε σαν μια απλή νίκη. Πρώτον γιατί δεν μας έδωσε τίτλο και δεύτερον γιατί σε δυο μέρες δίνουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, μέχρι το επόμενο! Μέχρι τον τελικό κυπέλλου δηλαδή γιατί αυτή η ομάδα επιβάλλεται να κλείσει τη χρονιά έχοντας κατακτήσει ένα τρόπαιο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Τετάρτη στις 17:00 αντιμετωπίζει την ΑΕΛ για το θεσμό του κυπέλλου, στον πρώτο από τους δυο ημιτελικούς. Θέλει να θέσει γερές βάσεις πρόκρισης και για να το καταφέρει, πρέπει να επαναλάβει απόδοση σαν αυτή κόντρα στο Αποέλ. Η πορεία των τελευταίων τριών μηνών δείχνει πως μπορεί να το πράξει, άλλο όμως η θεωρία και άλλο η πράξη! Είμαστε καλύτερη ομάδα, αυτό ας γίνει ξεκάθαρο και η τελική έκβαση του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την απόδοση μας. Αρκεί να παίξουμε όμως σαν ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το παιχνίδι δεν σηκώνει ούτε υποτίμηση, ούτε αλαζονικές συμπεριφορές. Ο κόσμος δικαιούται να πετάει στα σύννεφα, οι ποδοσφαιριστές του Τόνι Σαβέφσκι όμως όχι! Ας μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΛ ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή από πάνω μας στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι τα τελευταία δυο χρόνια, τα έχει κάνει πλακάκια με τη ΚΟΠ και έχει δεχθεί ανελέητο σπρώξιμο τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στις δικαστικές αίθουσες της ΚΟΠ. Προσοχή λοιπόν, τα μάτια μας δεκατέσσερα και πάμε με το ίδιο πάθος που δείξαμε το Σάββατο να τους κλείσουμε το σπίτι.