Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από την αμφισβήτηση στην αποθέωση

Από την αμφισβήτηση στην αποθέωση

img_0983


Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή τη στιγμή και διαπρέπουν, κόντεψαν στο ξεκίνημα της καριέρας τους στην ομάδα μας να καούν. Λίγο η έλλειψη υπομονής, λίγο ένα ντεφορμάρισμα τους και οι Άλβες, Σοάρες, Σκαραμοτσίνο, δέχθηκαν πολύ έντονη κριτική. Για καλή τύχη των ίδιων και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως, ήταν δυνατοί σαν χαρακτήρες, άντεξαν, δούλεψαν, ανέβηκαν και πλέον αποθεώνονται!

Ο Άλβες έδειξε από πέρσι πως είναι κίλερ! Αν και ανέτοιμος πέτυχε αρκετά γκολ, με πιο σημαντικό αυτό που έδωσε το κύπελλο στην ΟΜΟΝΟΙΑ στον τελικό! Φέτος όμως, με το ξεκίνημα της χρονιάς φαινόταν να του λείπει η φρεσκάδα. Τότε ήταν που άρχισε η μουρμούρα αλλά δεν το έβαλε κάτω! Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και με τη βοήθεια του Σαβέφσκι, ανέβηκε και έχει κάνει τα αντίπαλα δίκτυα να κλάψουν! Αυτός είναι ο Αντρέ που ονειρευόμασταν!

Όσον αφορά το Μάρκο και αυτός ξεκίνησε με ένα τακτικά ολόσωστο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα στη Σερβία. Στο δεύτερο ματς όμως ο Νεόφυτος Λάρκου επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει σε νέο ρόλο πάνω από το κέντρο του γηπέδου για να περιορίσει τον Εβάντρο και δεν πήγε τόσο καλά. Δέχθηκε μεγάλη κριτική, κάποιοι τον θεώρησαν παλτό, αλλά στο πρώτο παιχνίδι με το Αποέλ φρόντισε να διαψεύσει τους πάντες! Έβαλε στη τσέπη του Μοραϊς και Πίντο, αξιοποίησε την ψυχολογία που απέκτησε και έγινε ο πνεύμονας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υπεραναγκαίος για την εντεκάδα!

Για το τέλος αφήσαμε αυτόν που δέχθηκε την πιο μεγάλη κριτική! Σε τέτοιο σημείο που ο Σαβέφσκι αναγκάστηκε σε συνέντευξη τύπο στα ΜΜΕ ότι ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο είναι πολύ καλός παίκτης και αδικείται, για να τον προστατέψει! Μετά το ματς κόντρα στον Απόλλωνα στον πρώτο γύρο ελάχιστοι μπορούσαν να πιστέψουν πως αξίζει, αλλά ο Σκάρα αποδείχθηκε πολύ δυνατός χαρακτήρας! Έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε σκληρά και τον τελευταίο καιρό, αποτελεί ένα σύγχρονο αριστερό μπακ που προσφέρει και στην άμυνα και στην επίθεση!