Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αύριο ανοικτές συγκεντρώσεις σε Ορμήδια και Τσέρι, Fan Day την Κυριακή στη...

Αύριο ανοικτές συγκεντρώσεις σε Ορμήδια και Τσέρι, Fan Day την Κυριακή στη Δευτερά

01sak_2642


Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις για οικονομική στήριξη προς το σωματείο μας. Αύριο θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις, ενώ την Κυριακή θα γίνει Fan Day.

Η προσπάθεια για να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που χρειάζεται η ομάδα μας για να εξασφαλίσει αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ, συνεχίζεται με άλλες δύο ανοικτές συγκεντρώσεις αύριο (05/04) σε Ορμήδια και Τσέρι και Fan Day την Κυριακή (07/04) στη Δευτερά.

Στις 19:00 στις Λαϊκές Οργανώσεις Ορμήδιας και την ίδια ώρα στις Λαϊκές Οργανώσεις Τσερίου θα πραγματοποιηθούν μεγάλες συγκεντρώσεις, με απώτερο στόχο την οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει της συγκινητικής προσπάθειας που καταβάλλει η μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας, για να παρουσιαστεί ολοκληρωμένος φάκελος του Σωματείου μας αναφορικά με τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Την Κυριακή (07/04), στο κοινοτικό πάρκο της Δευτεράς (απέναντι από τις Λαϊκές Οργανώσεις Δευτεράς), θα πραγματοποιηθεί Fan Day που θα καλύψει τις ευρύτερες περιοχές. Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 19:00, ενώ στον χώρο θα υπάρχουν περίπτερα της ομάδας μας, χώρος για να διασκεδάσουν οι μικροί μας φίλοι (φουσκωτά, βάψιμο προσώπου), φαγητό, ποτό και μουσική. Επίσης, το παρών τους θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ποδοσφαιριστές, όπως και παλαίμαχοι.

Η μαζική παρουσία του κόσμου μας που διαμένει στις ευρύτερες περιοχές, θα αποτελέσει την βάση για να στεφθούν με επιτυχία και αυτές οι εκδηλώσεις. Όσο οι μέρες περνούν, η προσπάθειά μας θα πρέπει να γίνεται όλο και πιο έντονη, ούτως ώστε στο τέλος να απολαύσουμε όλοι μαζί τους «καρπούς» των κόπων και των θυσιών μας.