Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Αυτοί πρέπει να φοβούνται”

Τόνι: “Αυτοί πρέπει να φοβούνται”

sak_8167


Σύνθημα νίκης από τον προπονητή της ομάδας μας, Τόνι Σαβέφσκι, που μίλησε σήμερα στους ρεπόρτερ της ομάδας μας για το παιχνίδι με την Ανόρθωση, την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ. Ο κος Σαβέφσκι δήλωσε πως δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα μας, αφού από πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, τρύπωσε στους πρωτοπόρους και αυτοί θα πρέπει να μας φοβούνται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, χωρίς να είναι τίποτα δεδομένο επιθυμούμε να κερδίσουμε να πάρουμε 3 βαθμούς για να πάρουμε εισιτήριο για Ευρώπη, έχει ξεκινήσει προσπάθεια για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδια αυτό.

Για την κούραση

Μετά από καιρό υπήρχε ξεκούραση, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρουσιάστηκε τόσο καλή στα τελευταία δυο παιχνίδια… Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις εκτιμήσεις, ήταν και πριν καλή η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως στο τελευταίο παιχνίδι στο κύπελλο δεν πήραμε  την πρόκριση.

Για τον κόσμο

Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα και με όλη αυτή την εκστρατεία που γίνετε, να μην υπάρχει απογοήτευση, τα παιδιά προσπαθούν. Στο κύπελλο μας έλειπε η πρόκριση και με Ανόρθωση το γκολ. Αν θα είμαστε πιο φρέσκοι για το παιχνίδι εξαρτάτε και από τις καιρικές συνθήκες του αγώνα, ελπίζουμε να είμαστε καλά..

Που οφείλετε ότι δεν κερδίσατε στα 2 τελευταία παιχνίδια;

Δεν βάλαμε γκολ δεν μας προβληματίζει γιατί είναι δύσκολο να τα έχεις όλα δικά σου. Να είμαστε λίγο προσγειωμένοι.

Απέναντι στη Ανόρθωση δεν νικήσατε στο πρώτα 3 παιχνίδια πρωταθλήματος, λέει κάτι για εσάς, είναι επιπλέον κίνητρο για να κερδίσετε τώρα;

Θα μπορούσαμε εκτός από το 3-1 που χάσαμε δικαία, στα αλλά δυο ήμασταν πολύ καλύτεροι και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, συνολικά είμαστε καλοί

Θα διαφοροποιήσετε κάτι;

Όπως τα υπόλοιπα το ίδιο, θέλουμε τους 3 βαθμούς, προγραμματιζόμαστε για τους 3 βαθμούς και τη νίκη

Δώσατε ευκαιρία σε κάποιους να ξεκουραστούν και σε κάποιους άλλους την ευκαιρεί να αγωνιστούν…

Ξεκινάμε πάντα για να κερδίσουμε και όσο μπορούμε να παίξουμε καλύτερα.

Σημαντικό παιχνίδι με Ανόρθωση διακινδυνεύεται η Ευρώπη… Νιώθετε πίεση;

Είμαστε συνειδητοποιημένοι, πάντα υπάρχει πίεση, το ίδιο πράγμα είναι, ξέρουμε και χειριζόμαστε την πίεση, την απογοήτευση είναι δύσκολο να χειριστείς, να μην υπάρχει απογοήτευση στο κόσμο γιατί αυτό είναι το σημαντικό ο κόσμος είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι υπόλοιποι πρέπει σκέφτονται δυο φορές όταν μας αντιμετωπίζουν. Αυτοί ήταν πάνω από εμάς και εμείς πολύ κάτω στη βαθμολογία, αυτοί πρέπει να φοβούνται.

Έχετε μιλήσει στη διοίκηση για προϋπολογισμό;

Όταν ήμασταν καλά με τα οικονομικά βλέπαμε καλά. Τώρα που δεν είναι πρέπει να προσαρμοστούμε με τα δεδομένα, θα κάνουμε αυτό που είναι απαραίτητο, να υπάρχουν τα λεφτά όμως πρώτα.

Θα στραφείτε στης ακαδημίες, μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα;

Δεν υπάρχουν παιδιά έτοιμα για να μπουν αμέσως στην ομάδα, σε καμία κυπριακή ομάδα. Πρέπει πρώτα να κάνει 1-2 χρόνια κάποιος παίκτης στην ομάδα και μετά σιγά-σιγά. Εμείς έχουμε κάποιους που ανεβάσαμε, σιγά-σιγά.