Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Είναι απαίτηση όλων, να παγοποιηθούν οι οφειλές προς το κράτος”

“Είναι απαίτηση όλων, να παγοποιηθούν οι οφειλές προς το κράτος”

img_8705


Για το χθεσινό θέμα που είχαμε στην ιστοσελίδα μας, για τις οφειλές των σωματείων/επιχειρήσεων προς το κράτος, μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, ενημερώνοντας πως η παγοποίηση των οφειλών είναι κάτι που ζητάνε όλα τα σωματεία αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Διαβάστε ακόμα: Η σημαντική παράμετρος των κριτηρίων

«Είναι καθολική απαίτηση από όλα ανεξαιρέτως τα Σωματεία να παγοποιηθούν οι οφειλές προς το κράτος. Είναι ένα θέμα που χειρίζεται η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και αναμένουμε τις εξελίξεις», ανέφερε.

“Έχουμε διανύσει πάρα πολλή δρόμο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον κόσμο μας. Ουσιαστικά χωρίς τον κόσμο, θα ήμασταν καταδικασμένοι. Μας απομένουν ακόμη λίγες μέρες και χρειαζόμαστε ακόμη κάποια προσπάθεια για να πετύχουμε αυτό που πριν ενάμιση μήνα φαινόταν ακατόρθωτο, να παρουσιάσουμε δηλαδή ολοκληρωμένο το φάκελο της ομάδας μας. Οι τρόποι που ο κόσμος μας μπορεί να προσφέρει είναι γνωστοί, είναι τα εισιτήρια διαρκείας, είναι οι εισφορές τουλάχιστο 1000 ευρώ για την Αψίδα Αλληλεγγύης, είναι οι απλές εισφορές και η υπηρεσία ΟΜΑΔΑ. Επίσης, σύντομα θα ανακοινωθεί από το Σωματείο μας ακόμη ένας πολύ καλός τρόπος, μέσω του οποίου ο κόσμος μας θα μπορέσει να δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ”. πρόσθεσε για τα κριτήρια.