Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι

Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι

sak_7198


Μακάρι να δούμε ξανά τριάρες και τεσσάρες, μακάρι να δούμε ξανά μια ΟΜΟΝΟΙΑ βασίλισσα να επιβάλλεται της ΑΕΛ, όπως έκανε και σε άλλους. Επειδή όμως είναι δύσκολο να διατηρείται μια ομάδα συνεχώς σε εκείνο το επίπεδο και επειδή άλλο πρωτάθλημα, άλλο κύπελλο, πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι πολύ διαφορετικό.

Η ΑΕΛ έχει τεράστια κίνητρα, αφού το κύπελλο είναι ο μοναδικός τρόπος να διακριθεί και ο μοναδικός τρόπος να βγει στην Ευρώπη. Την αναμένουμε έτσι παθιασμένη και πολύ συγκεντρωμένη, αφού έχει ήδη προετοιμαστεί παρακολουθώντας τους παίκτες του Σαβέφσκι να κάνουν όργια κόντρα στο Αποέλ. Δεν πρέπει σε καμία στιγμή να ξεχνάμε πως ο αντίπαλος μας ήταν μέχρι τη τελευταία στιγμή στην τετράδα, ούτε πως παίρνει κατά καιρούς σφυρίγματα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ ισχυρό κίνητρο!

Επιπρόσθετα, είναι και ο θεσμός διαφορετικός. Ακόμα και 1 γκολ να δεχθεί η ΑΕΛ, γνωρίζει πως δεν χρειάζεται να ανοίξει ιδιαίτερα, αφού έχει και τον επαναληπτικό στο σπίτι της. Θεωρούμε δεδομένο, πως θα δούμε μια ΑΕΛ πολύ σφικτή αμυντικά, με πολλά τρεξίματα, που θα προσπαθεί να κτυπήσει κυρίως στην κόντρα και με στημένα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, θέλουμε νίκη με μηδέν παθητικό!

Ισχύει ότι ισχύει κάθε εβδομάδα, το παιχνίδι εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι τέτοιες οι ιδιαιτερότητες του κυπέλλου όμως που επιβάλλουν συγκέντρωση και τακτική συνέπεια. Για αυτό, πατάμε καλά στη γη και πάμε για το πρώτο βήμα.