Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει προσοχή το ματς

Θέλει προσοχή το ματς

img_9308


Μπορεί τις τελευταίες δυο φορές που αντιμετωπίσαμε την Ανόρθωση να την κάναμε να μοιάζει μικρή, αλλά η αλήθεια είναι πως το σημερινό παιχνίδι θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Τα χαρακτηριστικά του άλλωστε δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του κυπέλλου.

Καταρχάς η Ανόρθωση έχει αλλάξει προπονητή. Τον μάλλον υπερόπτη (αγωνιστικά) Ρόνι Λέβι, αντικατέστησε ο συντηρητικός Πάμπος Χριστοδούλου. Πρώτο μέλημα του Κύπριου κόουτς σε όποια ομάδα και αν δούλεψε, είναι να μην δεχθεί γκολ. Αναμένουμε λοιπόν σφικτό παιχνίδι, με την Ανόρθωση να μας δίνει χώρο και να προσέχει τα μετόπισθεν. Στο χέρι μας είναι να ανοίξουν.

Από κει και πέρα, είναι και ο παράγοντας κούραση στη μέση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει το τέταρτο παιχνίδι της σε 14 μέρες, σε αντίθεση με την Ανόρθωση που δίνει μόλις το δεύτερο. Είδαμε πόσο στοίχισε η φρεσκάδα κόντρα στην ΑΕΛ, ελπίζουμε σήμερα τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Τέλος, η Ανόρθωση παίζει το τελευταίο της χαρτί για τον τίτλο. Ρεαλιστικά, ούτε η Κυρία έχει σημαντικές πιθανότητες για τον τίτλο, όμως εμφανίζεται αποφασισμένη να το παλέψει. Άρα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί.