Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κράτησε ξανά το μηδέν ο Μορέιρα

Κράτησε ξανά το μηδέν ο Μορέιρα

sak_1341-edit


Το χρονόμετρο δείχνει 92:25, τα πόδια των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι βαριά και οδεύουμε προς το τέλος. Η μπάλα πάει στο Σακέτι, που από πλάγια οπλίζει και πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ. Το ΓΣΠ παγώνει για ένα δευτερόλεπτο, όχι όμως και ο Ζοσέ Μορέιρα. Ο Πορτογάλος απογειώθηκε και απέκρουσε τη μπάλα, με το Σακέτι να κρατάει το κεφάλι του ακόμα και 2-3 λεπτά μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Ο Ζοσέ κράτησε έτσι το μηδέν παθητικό και η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο Τσίρειο με τις πιθανότητες πρόκρισης στο 50-50. Ένα γκολ στη Λεμεσό και η ΑΕΛ θα τρέχει! Γενικότερα ο Μορέιρα (μαζί με τους δυο ακραίους μπακ Σκαραμοτσίνο και Σπούγκιν) ήταν ότι καλύτερο είχε σήμερα η ομάδα να επιδείξει. Όταν χρειάστηκε να κάνει έξοδο την έκανε, όταν χρειάστηκε να αποκρούσει τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο το έκανε, ενώ για το τέλος κράτησε την απόκρουση που γράψαμε πιο πάνω. Μπορεί να μην έκανε σωρεία επεμβάσεων, ενέπνεε όμως εμπιστοσύνη, ενώ δείχνει να ελαχιστοποιεί σε κάθε επέμβαση του το ρίσκο.

Ασφαλώς ο χρόνος δουλεύει υπέρ του διεθνούς πορτιέρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν την ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα και κάθε παιχνίδι που παίρνει είναι σημαντικό για αυτόν. Στα παιχνίδια που τον έχουμε δει πάντως, μπορούμε πλέον να πούμε πως δόξα το Θεό, δεν έχει χάσει τη φοβερή εκτίναξη του, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και προτιμάει αντί να διώχνει στα τυφλά, να συμμετέχει στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θεωρούμε πως με Μορέιρα και Λεβίτα, ο άσσος είναι συμπληρωμένος και για του χρόνου.