Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Λέο καθορίζει το πλάνο

Ο Λέο καθορίζει το πλάνο

img_1179


Καλά ήταν τα νέα από τη χθεσινή προπόνηση. Ο Νούνο προπονήθηκε κανονικά, ενώ και ο Λεό ανέβασε στροφές και ακολούθησε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος. Η Κυριακή πάντως είναι μόλις 3 μέρες μακριά, άρα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο σχετικά με τη συμμετοχή του. Όχι πριν προπονηθεί κανονικά.

Η σημερινή προπόνηση λοιπόν αναμένεται να ρίξει φως και στην υπόθεση εντεκάδα. Αν ο Λέο προλαβαίνει, θεωρούμε πως δεν θα έχουμε εκπλήξεις, θα δούμε δηλαδή τους Μορέιρα, Σπούγκιν, Ντανιέλσον, Αντράντε, Σκαραμοτσίνο, Σοάρες, Λέο, Ασσίς, Εφραίμ, Χριστοφή και Άλβες. Αν όμως ο Λέο δεν μπορεί να ξεκινήσει, η θέση παίζεται μεταξύ δύο.

Αυτοί είναι οι Σκέμπρι και Αγκουϊάρ. Ο Αγκουϊάρ φαντάζει σαν πιο ορθόδοξη επιλογή, αφού παίζει ακριβώς εκείνη τη θέση και έχει αρχίσει να παίρνει το τελευταίο καιρό λεπτά. Ο Σκέμπρι όμως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παρότι η χρησιμοποίηση του προϋποθέτει μετάθεση του Νούνο πλάι στο Σοάρες, δεν πρέπει να αποκλείεται να ξεκινήσει.

Εν πάση περιπτώση, όλα αυτά είναι θεωρητικά. Μακάρι ο αρχηγός να φωνάξει σήμερα παρών και ο Σαβέφσκι να επιλέξει μεταξύ όλων των παικτών του.