Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάνε για το κόλπο γκρόσο;

Πάνε για το κόλπο γκρόσο;

img_0754


Ο ορισμός του δήμιου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα ντέρμπι Βασίλη Δημητρίου, οπωσδήποτε θα ικανοποίησε το απέναντι στρατόπεδο, αφού πρόκειται για ένα άνθρωπο που πολλές φορές στο μακρινό και το κοντινό παρελθόν, έχει κρίνει ντέρμπι εναντίων της ομάδας μας. Ένα από αυτά μάλιστα, κόντρα στην ΑΕΛ. Κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για αίσθημα ικανοποίησης που κατάφεραν να γίνει αυτός ο ορισμός, αφού τα περίεργα παιχνίδια για τους ορισμούς πλέον είναι συνήθες φαινόμενο.

Στο καπάκι, έρχεται και η “κόντρα” της LTV με την ΑΕΛ και το παιχνίδι κινδυνεύει να μην είναι τηλεοπτικό. Τόσα παιχνίδια έπαιξε η ΑΕΛ στο Τσίρειο φέτος, λίγο πριν τον ημιτελικό φαίνεται πως θα κάνουν ότι μπορούν το παιχνίδι να μην μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση. Γιατί άραγε; Ποιου τα λάθη μπορούν να συγκαληφθούν (τουλάχιστον μέχρι να είναι αργά) αν δεν υπάρχει ζωντανή μετάδοση;

Κύριε Δημητρίου, ένα πράγμα σας ζητούμε. Να μας παίξετε μια φορά σε ντέρμπι 50-50. Δεν θέλουμε εύνοια, μια φορά 50-50 θέλουμε. Ξέρεις εσύ, γήπεδα να τελειώνουν στις γραμμές, τα επιθετικά φάουλ να μην δίνονται πέναλτι, φάουλ να σφυρίζονται και για τις δυο ομάδες, κάρτες και για τις δυο ομάδες, ε να αποφύγεις και λίγο τις ανύπαρκτες κόκκινες στο κέντρο του γηπέδου.