Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέφτεται Λεβίτα ο Κρόιφ

Σκέφτεται Λεβίτα ο Κρόιφ


Ο δανεισμός του Βίνσεντ Ενιεάμα από τη Λιλ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ το καλοκαίρι ολοκληρώνεται και ο Ζόρντι Κρόιφ σκέφτεται ποιος θα είναι ο επόμενος άσσος των γαλαζοκίτρινων. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, στη λίστα του, υπάρχουν 2 τερματοφύλακες που αγωνίζονται στη Κύπρο, ο Χαϊμοφ της ΑΕΚ και ο δικός μας Οχάντ Λεβίτα, μιας και ο μεγάλος του στόχος Ντούντου Αουάτε δύσκολα θα επαναπατριστεί.

Οι Ισραηλινοί αναφέρουν πως γενικά έχουν αδικηθεί οι εγχώριοι πορτιέρο, αφού όπως λένε “οι προσδοκίες είναι τεράστιες και η υπομονή ελάχιστη”. Τονίζουν ότι αμφότεροι οι δυο πορτιέρο είναι 27 ετών και μπαίνουν στα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια για ένα τερματοφύλακα, λέγοντας πως αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα.

Για τον Οχάντ συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα λένε ότι κατάφερε να είναι βασικός στην πρώην ομάδα του Χάποελ Μπερ Σίβα, σε μια εποχή που 50% των προπονητών προτιμούσαν ξένους τερματοφύλακες. Αφού κάνουν μια αναφορά στον πρότερο του βίο, λένε ότι ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα στη Κύπρο, γιατί δεν πήρε την ευκαιρία του να αποδείξει σε μεγάλη ομάδα του Ισραήλ την αξία του. Ξεκαθαρίζουν πάντως πως ούτε εδώ ήταν όλα ρόδινα, αφού ενώ κατάφερε να κρατήσει λευκή την εστία του για αρκετές αγωνιστικές, ο Τόνι Σαβέφσκι έδειξε προτίμηση στο Μορέιρα.

Ο Λεβίτα πάντως διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας και πριν το τέλος της σαιζόν, δύσκολα θα συζητηθεί οτιδήποτε. Το ενδιαφέρον όμως δείχνει πραγματικό.