Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα είπαν με Κουτσοκούμνη – Το πρόγραμμα όλων των αγώνων

Τα είπαν με Κουτσοκούμνη – Το πρόγραμμα όλων των αγώνων


Με την ευχή να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας και ο φίλαθλος κόσμος να απολαύσει τη χαρά που προσφέρει το ποδόσφαιρο μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η πατρίδα μας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα σύσκεψη για τους αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο.

Η σύσκεψη έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ στην παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας, του Γενικού της Διευθυντή, των Προέδρων του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης της ΑΕΚ Λάρνακας και εκπροσώπων της Ομόνοιας Λευκωσίας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τους αγώνες του πρώτου ομίλου της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας που όπως ήδη ανακοινώθηκε θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σάββατο.

«Ευχή όλων μας είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και περιμένουμε από τα Σωματεία μας να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσοκούμνης.

Από πλευράς Σωματείων εκφράστηκε η διάθεση για συνεργασία με κοινό στόχο να επικρατήσει η αθλητοπρέπεια ενόψει των σοβαρών προβλημάτων που δημιουργούνται με τα νέα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην Κύπρο και την αβεβαιότητα που απασχολεί ολόκληρη την κοινωνία μας.

Διαμοιρασμός εισιτηρίων

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το θέμα του αριθμού εισιτηρίων που θα παραχωρούνται στις φιλοξενούμενες ομάδες όταν θα αγωνίζονται στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στις τρεις αγωνιστικές που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης.

Με τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα, σύμφωνα με την απόφαση η Ανόρθωση θα παραχωρεί στις ομάδες που φιλοξενεί στο γήπεδο της αριθμό 1400 εισιτηρίων και οι ομάδες που θα φιλοξενούν την Ανόρθωση, θα είναι υποχρεωμένες να παραχωρούν τουλάχιστο αντίστοιχο αριθμό εισιτηρίων.

Το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου

Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα λάβουν μέρος στον πρώτο όμιλο ενημερώθηκαν για το αγωνιστικό πρόγραμμα και ξεκαθάρισε επίσης η ημέρα διεξαγωγής των αγώνων τους στη μία φορά που θα παίξουν γηπεδούχοι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Μετά από κλήρωση, ο αγώνας ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ θα διεξαχθεί στις 27 Απριλίου και ο αγώνας Ομόνοια – Ανόρθωση στις 28 Απριλίου.

Συμπεριλαμβανομένου και της πρώτης αγωνιστικής, συμφωνήθηκε επίσης η ώρα έναρξης και όλοι οι αγώνες θα αρχίζουν στις 16:30.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου:

 

1η αγωνιστική (6 Απριλίου)

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση – ΑΕΚ

2η αγωνιστική (13 Απριλίου)

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση

ΑΕΚ – Ομόνοια

3η αγωνιστική (20 Απριλίου)

ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση – Ομόνοια

4η αγωνιστική (27-28 Απριλίου)

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ (27/4)

Ομόνοια – Ανόρθωση (28/4)

5η αγωνιστική (11 Μαΐου)

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

ΑΕΚ – Ανόρθωση

6η αγωνιστική (18 Μαΐου)

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια – ΑΕΚ

**Η ΚΟΠ ανακοινώνει επίσης ότι οι αγώνες του δεύτερου ομίλου όπου δεν υπάρχει σύγκρουση θα διεξάγονται ημέρα Σάββατο και οι αγώνες του τρίτου ομίλου ημέρα Κυριακή. Όλοι οι αγώνες θα αρχίζουν στις 16:30.

πηγή: CFA