Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το βλέπει σοβαρά ο Παναθηναϊκός – Τηλεοπτικό από ΣΚΑΪ

Το βλέπει σοβαρά ο Παναθηναϊκός – Τηλεοπτικό από ΣΚΑΪ


Πρόβα ενδεκάδας επιθυμεί να κάνει την Τετάρτη στο ΓΣΠ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βονόρτας, ενόψει  του αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη. Το μπαράζ με τη “Βασίλισσα της Θράκης” θα καθορίσει πολλά για τη νέα σεζόν του Παναθηναϊκού για τούτο και το φιλικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί το σοβαρότερο τους τεστ.

Οι “πράσινοι” της Ελλάδας αναμένονται στο νησί μας αύριο Τρίτη. Εκτός μάχης είναι ο Βίκτορ Βιτόλο (απουσιάζει στην Ισπανία), ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Χάρης Μαυρίας. Σήμερα  σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Κουίνσι και Φουρλάνος και ίσως παραμείνουν στην Ελλάδα.

Τηλεοπτικό στην Ελλάδα

Ο “ΣΚΑΙ” πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του φιλικού της 1ης Μαΐου και θα μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι στην Ελλάδα. Σε αναμονή εάν μεταδοθεί και στην Κύπρο.

Ανακοίνωση οργανωμένων:

Ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Λεμεσό, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Λευκωσία και η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Λάρνακας σε κοινή τους ανακοίνωση καλούν όλους τους Κύπριους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ την Τετάρτη 1 Μαϊου ώρα 4:00,  να παραστούν στο Στάδιο Γ.Σ.Π. για τον φιλικό αγώνα της ομάδας μας με την ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Οι σύνδεσμοι μας δεν έχουν καμία σχέση με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 13 ΚΥΠΡΟΥ με την οποία αποτρέπει τα μέλη της από το να παραστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι σύνδεσμοι μας θα είναι την Τετάρτη στο γήπεδο στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της διοίκησης της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την οικονομική και αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας και δε συμμερίζεται πρακτικές και ανακοινώσεις που είναι ενάντια στα συμφέροντα και τα ιδανικά της ομάδας μας. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ.