Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Οι παίκτες μου είχαν πάθος, είχαν δίψα”

Τόνι: “Οι παίκτες μου είχαν πάθος, είχαν δίψα”

gmi_6365


Ο μεγάλος αρχιτέκτονας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βλέπουμε με μεγάλη ευχαρίστηση, έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του άλλα προσπάθησε να τους κρατήσει προσγειωμένους ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ιβάν: Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν καλύτερη από μας και κέρδισε δίκαια. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως το κάθε μας λάθος και κάναμε αρκετά. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε και νομίζω ότι, χωρίς να μειώνω την ΟΜΟΝΟΙΑ, βοηθήσαμε να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι. Δεν θέλω να πω περισσότερα, μας πληγώνει το αποτέλεσμα, είναι φυσιολογικό και λόγω του ότι είμαστε στα πλέι οφ και διεκδικούμε το πρωτάθλημα και λόγω πρεστίζ. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, να δούμε τα λάθη που κάναμε, να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Τόνι:Καλησπέρα, όπως είπε και ο Ιβάν κερδίσαμε δίκαια. Τα παιδιά, όπως έχεις και ένα αντίπαλο που δεν έχουν δεχθεί γκολ εδώ και καιρό, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, είχαν πάθος είχαν δίψα. Η νίκη τους έχει μεγάλη αξία. Κερδίσαμε όμως ένα παιχνίδι, ο πόλεμος έχει πολλά παιχνίδια ακόμα και δεν έχουμε χρόνο για πανηγύρια. Τα παιδιά είναι προσγειωμένα, έχουμε παιχνίδι Τετάρτη για το κύπελλο, έχουμε γενικά δύσκολο πρόγραμμα, όμως θα το παλέψουμε. Θέλουμε να είμαστε και στους 2 θεσμούς εκεί. Ευχαριστούμε το κόσμο που βρίσκεται δίπλα μας.