Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Το άγχος και η πίεση μεταφέρθηκε πλέον στην ΑΕΛ”

Τόνι: “Το άγχος και η πίεση μεταφέρθηκε πλέον στην ΑΕΛ”

sak_1323


Δικαιολόγησε τους παίκτες του ο Τόνι Σαβέφσκι, στη διάσκεψη που ακολούθησε, αφού είχαμε αιώνιο ντέρμπι τη στιγμή που η ΑΕΛ ξεκούραζε παίκτες. Ο κόουτς τόνισε πως τώρα η πίεση μεταφέρθηκε στην ΑΕΛ αφού για να περάσει στον τελικό χρειάζεται μόνο νίκη.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Ζόρζε: Ο κόσμος είδε σήμερα ένα πολύ καλό παιχνίδι. Φυσικά η ποιότητα δεν ήταν υψηλή, αλλά ήταν ένας ημιτελικός και υπήρχε πίεση και για τους 2. Αμυντικά παίξαμε εξαιρετικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούσαμε για κάτι περισσότερο επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και αμυντικά και επιθετικά, φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά τελείωσε 0-0. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και όλα γίνονται.

Τόνι: Γεια σας και από μένα. Συνεχίζω εκεί που τελείωσε ο συνάδελφος, υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι. Το θετικό είναι πως δεν δεχθήκαμε γκολ, έτσι το άγχος και η πίεση μεταφέρθηκε πλέον στην ΑΕΛ. Πιστεύω πως το παιχνίδι ήταν κακό και κινδυνέψαμε μόνο από στημένες φάσεις. Η ΑΕΛ χρησιμοποίησε τη δύναμη της, έτσι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Έχουμε μια δικαιολογία αφού είχαμε αιώνιο ντέρμπι τη στιγμή που η ΑΕΛ ξεκούραζε παίκτες. Το ίδιο ισχύει και αυτό το Σάββατο, κυνηγάμε 2 στόχους, ελπίζουμε να τους κερδίσουμε και τους 2.