Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Στηρίξτε την εκδήλωση της 1ης Μαΐου”

“Στηρίξτε την εκδήλωση της 1ης Μαΐου”


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:00, στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, δημοσιογραφική διάσκεψη, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Στέλιος Μυλωνάς: Απευθύνω την πρόσκληση προς τον κόσμο, πρέπει μαζικά να έρθει να παρακολουθήσει όλες τις εκδηλώσεις της 1ης Μαΐου, αφού σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση της ομάδας ώστε να πληρώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας που όπως βλέπετε τα δίνουν όλα. Ξανά λέω μακάρι να ήταν δωρεάν η είσοδος, αυτό όμως θα το κάνουμε όταν θα φτιάξουν τα οικονομικά του συλλόγου. Θέλω να αφιερώσω τη χθεσινή νίκη στους δύο αδικοχαμένους φίλους μας, στο Γιώργο και Χριστόφορο που έφυγαν πρόσφατα από κοντά μας.

Κώστας Χρίστου για το πρόγραμμα: Η εκδήλωση ξεκινά η ώρα 13:00 και τελειώνει γύρω στις 18:00. Ξεκινά έξω από τη δυτική εξέδρα, εκεί ο χώρος θα ντυθεί στα πράσινα, θα υπάρχει μπουτίκ με προϊόντα της ομάδας μας αλλά και τα αναμνηστικά του φιλικού. Για τα μικρά παιδιά θα έχει φουσκωτά, ενώ θα υπάρχει και face painting.

Σε κάποια φάση όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δίνουν αυτόγραφα, θα υπάρχει ενημέρωση από μεγάφωνα για το ποιοι παίκτες και που ακριβώς θα δίνουν, ενώ ο κόσμος θα μπορεί και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Θα υπάρχει ψυχαγωγικό πρόγραμμα με dj, ενώ θα γίνονται διάφορα παιχνίδια στο χώρο. Θα υπάρχει καντίνα ανοικτή, ενώ κάτι σημαντικό, θα είναι εκεί ο Ερυθρός Σταυρός να μαζεύει τρόφιμα.
Στις 2 τα κλιμάκια θα είναι στον αγωνιστικό χώρο και θα κάνουν επίδειξη.
Ο Φιλικός αγώνας παλαίμαχων που ετοίμασε ο Ράινερ θα αρχίσει τις 15:00 και θα γίνει μεταξύ παικτών και φιλάθλων σαν ένα All Star Game.
Στις 16:00 το φιλικό με ΠΑΟ και στο Ημίχρονο κλήρωση αυτοκινήτου, επίσης θα βραβευτούν όλα τα οργανωμένα σύνολα. Στην γιγαντοοθόνη θα γράφει τα ονόματα όσων έδωσαν χρήματα για την αψίδα.

Ράινερ Ράουφμαν: Καλούμε τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δείξει για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος είναι, να γεμίσει το Γ.Σ.Π. και να στηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και πιστεύω ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα το καταφέρει. Η ομάδα μας έχει μεγάλη ανάγκη,θέλουμε τον κόσμο πλάι μας, σαν κινέζοι που είμαστε να τα καταφέρουμε. Επίσης, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο μας να περάσει ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό απόγευμα.

Εκπρόσωπος φιλάθλων: Να καλέσουμε τον κόσμο να στηρίξει το σωματείο, να είμαστε παρόν να χειροκροτήσουμε τους παίκτες που τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα. Ένα γεμάτο ΓΣΠ για να δείξουμε το σεβασμό μας στους παλαίμαχους που έγραψαν ιστορία.

Στο πάνελ βρίσκονταν μέλη του ΔΣ, ο Ράινερ Ράουφμαν, εκπρόσωπος φιλάθλων, όλοι ευχήθηκαν ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και ο αγώνας των παλαιμάχων με τον κόσμο να γίνει θεσμός.