Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτοί πάντως είναι έτοιμοι!

Αυτοί πάντως είναι έτοιμοι!

sak_6638


Όπως γράφαμε από χθες, ο Τόνι Σαβέφσκι και οι συνεργάτες του θα βρεθούν αυτές τις 2-3 ημέρες προ διλήμματος: θα ξεκουράσουν κάποιους παίκτες με κίνδυνο να χαλάσουν τη χημεία, ή θα επιμείνουν στην ίδια εντεκάδα με κίνδυνο η ομάδα να είναι κουρασμένη στον επαναληπτικό.

Ο Σαβέφσκι φυσικά ξέρει πολύ καλύτερα, θεωρούμε όμως σχεδόν δεδομένο πως κάποιες αλλαγές θα υπάρξουν. Μπορεί να μην είναι σαρωτικές, δεν θα αλλάξει και ολόκληρη η εντεκάδα, συγκεκριμένοι παίκτες όμως χρειάζονται τις ανάσες και θα τις πάρουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως έχει στο πάγκο τους παίκτες για να αναπληρώσει τα κενά, είναι μάλιστα παίκτες που θέλουν πολύ να βρεθούν στην εντεκάδα.

Ξεκινάμε από τον Αντρέ Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος έδειξε με την εθνική του πριν δυο εβδομάδες να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, έπεσε όμως πάνω στους επίσης φορμαρισμένους Εφραίμ και Χριστοφή. Αν βρεθεί στην εντεκάδα, όπως συνηθίζει θα δώσει 200% με σκοπό να παραμείνει σε αυτήν! Προχωράμε στο Φρέντι, που αν και 33 έχει τη διάθεση 20χρονου. Ο Αγκολέζος μπορεί να παίξει τόσο σε θέση φορ, όσο και στο φτερό ανάλογα με τις σκέψεις του Σαβέφσκι.

Από κει και πέρα στα χαφ, Μπρούνο Αγκουϊάρ, Ζοάο Άλβες και Ρενάτο Μαργκάσα χτυπάνε εντεκάδα. Και οι 3 βρέθηκαν σε αυτήν στη διάρκεια της χρονιάς και οι 3 έδειξαν πως μπορούν να θεωρούνται αξιόπιστες λύσεις. Δύσκολα θα αλλάξουν και οι 3 του άξονα, το βέβαιο είναι πως υπάρχουν παίκτες που νιώθουν έτοιμοι να μπουν.

Τέλος στην άμυνα, οι Ντανιέλσον, Κυριάκου και ο Μαργκάσα (και πάλι) έκαναν κάποια πολύ καλά παιχνίδια όταν χρειάστηκε, είναι υγιείς, είναι έτοιμοι και αν κληθούν θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό! Ο Σαβέφσκι έχει λύσεις, το θέμα είναι πως δεν θα θέλει να χαλάσει την ομοιογένεια κάνοντας γενικό λίφτιγκ. Το Σάββατο θα μάθουμε ποιοι παίζουν και ποιοι όχι.