Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Θα χρειαστεί σοβαρότητα για να ρθει η πρόκριση”

“Θα χρειαστεί σοβαρότητα για να ρθει η πρόκριση”

img_9427


Σημαντική η νίκη επί της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Παύλο Χρυσάνθου που μίλησε στο ΣΠΟΡ FM, αλλά χρειάζεται να μείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους, αφού ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ .

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν απειληθήκαμε, πετύχαμε δύο γκολ και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε κάπως και να διαφυλάξουμε κάπως τα νώτα μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Τα συνεχόμενα παιχνίδια μας αφαιρούν φρεσκάδα, όμως καλούμαστε να το διαχειριστούμε. Μεσοαμυντικά δουλέψαμε πολύ. Έχουμε βρει την απαιτούμενη χημεία. Έχουν επιστρέψει κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν δέσει την άμυνα. Πλέον έχουμε αποκτήσει μια ομοιογένεια που μας επιτρέπει να αμυνόμαστε σωστά. Όταν νικάς στα πλέι οφ αποκομίζεις σημαντικό πλεονέκτημα. Είναι πολύ σημαντική η χθεσινή νίκη. Τα πάντα όμως είναι ρευστά. Από τη στιγμή που οι διαφορές είναι πολύ μικρές θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο πειθαρχημένα», δήλωσε για το ματς με την ΑΕΚ.

Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ
«Θα πρέπει να αντιπαραβάλουμε το μυαλωμένο παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει στο Τσίρειο. Δεν περιμένω να δούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που είδαμε την περασμένη Τετάρτη. Θα χρειαστεί σοβαρότητα και υπομονή για να πάρουμε την πρόκριση. Το 0-0 έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο τρόπος που θα το διαχειριστεί η κάθε ομάδα είναι πολύ διαφορετικός».