Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και πλέον πάμε σε… ρυθμούς ντέρμπι!

Και πλέον πάμε σε… ρυθμούς ντέρμπι!

10n_omonoia_sak_0172


Η Ανόρθωση ήταν για άλλη μια φορά πολύ κατώτερη των περιστάσεων και επέτρεψε στο Αποέλ να εδραιωθεί στην κορυφή και να μπει στα πλέι οφ με +6 βαθμούς από την ομάδα της Αμμοχώστου. Η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει τη Δόξα με την ομάδα μας να πέφτει στην τέταρτη θέση και να ξεκινάει την προσπάθεια της στη Β΄Φάση κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Οι πράσινοι επιστρέφουν σήμερα στο “Ηλίας Πούλλος”, μετά το ρεπό της Κυριακής, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει του αγώνα με το Αποέλ. Το θετικό για τον Τόνι Σαβέφσκι είναι πως έχει στη διάθεση του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο κόουτς περιμένει τα νέα μόνο για την κατάσταση του Χάρη Κυριάκου που αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής.

Ο προπονητής της ομάδας μας είχε στο ματς με την Σαλαμίνα την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές και να τους έχει πιο φρέσκους στα πλέι οφ. Σοάρες, Χριστοφή και Αντράντε έγιναν αλλαγή μέχρι το 65′ ενώ ο Σκέμπρι έμεινε στον πάγκο. Ο Σαβέφσκι θέλει ανανεωμένους και σε καλή κατάσταση τους παίκτες του, ειδικά τους διεθνείς που είχαν δύο ενενηντάλεπτα και ταξίδια στην μέση.

Όσον αφορά τον κόσμο μας, τις επόμενες ώρες θα ενημερωθεί για το ποια μέρα θα διεξαχθεί το παιχνίδι και για τις λεπτομέρειες των πακέτων εισιτηρίων της Β΄Φάσης του πρωταθλήματος.