Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με την ίδια εντεκάδα;

Με την ίδια εντεκάδα;

gmi_6295


Φυσιολογικά, θα λέγαμε πως δεν υπάρχει αμφιβολία, θα ξεκινήσουν οι ίδιοι 11. Προέρχονται από μεγαλειώδη εμφάνιση στην οποία δεν υστέρησε κανείς, ενώ ο προπονητής τους δείχνει γενικώς πως αρέσκεται να μην κάνει πολλές αλλαγές για να βελτιώνεται η ομοιογένεια.

Την Τετάρτη όμως, ίσως να έχουμε 1-2 αλλαγές. Πρώτα από όλα γιατί ο Αντράντε αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με το Αποέλ. Η ενημέρωση  χθες έλεγε πως δεν έπαθε κάτι, όμως στην προπόνηση αποθεραπεία έκανε και δεν δοκιμάστηκε ιδιαίτερα. Σήμερα αναμένουμε περισσότερα, αν δεν μπορεί, τη θέση του θα πάρει ο Ντανιέλσον.

Κατά δεύτερον, εισερχόμαστε στα τελευταία στάδια της χρονιάς και φυσιολογικό είναι να επέλθει κούραση. Ο Σαβέφσκι και το τεχνικό του επιτελείο ξέρουν φυσικά καλύτερα αν χρειάζεται κάποιος μια μικρή ανάσα, εμείς κάνουμε απλά εικασίες.Εκείνο που λέμε είναι πως δεν πρέπει να αποκλείεται κάποια αλλαγή για αυτό το λόγο.

Σε  περίπτωση πάντως που όλα κυλήσουν ομαλά, η εντεκάδα που ξεκίνησε στο αιώνιο ντέρμπι, δεν αλλάζει: Μορέιρα, Σκαραμοτσίνο, Αλαμπί, Αντράντε, Σπούγκιν, Σοάρες, Λεάντρο, Ασσίς, Χριστοφή, Εφραίμ και Άλβες.