Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρει ξανά την λάμψη της”

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρει ξανά την λάμψη της”

image


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Οίκημα του Παρνασσού Στροβόλου, ανοικτή συγκέντρωση στα πλαίσια της οικονομικής εκστρατείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παρών στο σωματείο ήταν εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας μας οι Νίκος Χαραλάμπους, Κώστας Πέτσας και Χρίστος Τσαγγάρης, ο Ράινερ Ράουφμαν και οι ποδοσφαιριστές Μάκης Γιαννίκογλου και Χριστόφορος Χαραλάμπους και από το προσωπικό οι Ανδρέας Δημητρίου και Γιώτα Ροτού.

Εις μνήμη του Όμηρου Χαραλάμπους, η οικογένεια του μαζί με τον Σύλλογο των Κοκκίνων, αντί στεφάνων, μάζεψαν λεφτά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η εισφορά τους ήταν 500 ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κος Χαραλάμπους ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι με χαρά και συγκίνηση που βρίσκομαι ανάμεσα σας. Σας μεταφέρω το μήνυμα του προέδρου Μυλωνά πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ζωντανή και αγωνίζεται να βρει την Λάμψη της. Η εδώ παρουσία μας στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ενότητας με σκοπό η αγαπημένη μας ομάδα να πάρει τις βοήθειες όλων μας. Το σημείο είναι κομβικό και η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται. Τα λάθη στο παρελθόν μας άφησαν εκτεθειμένους. Βλέπουμε μπροστά και θα ξαναφέρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στις επιτυχίες”.

Ακολούθως πήρε το λόγο ο Χρίστος Τσαγγάρης: “Οι παίκτες και ο προπονητής νιώθουν πως η προσπάθεια του κόσμου βοήθησε στη δημιουργία αυτού που βλέπουμε στο γήπεδο. Και αυτοί μας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Αν και θέλαμε να ήμασταν πρώτοι, έχουμε στόχους και με τη στήριξη σας θα τα καταφέρουμε με την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση”.

Ο Ράινερ Ράουφμαν δήλωσε: “Με τις δυσκολίες των ημερών, αναγκάστηκε η ΟΥΕΦΑ να μας δώσει παράταση τρεις βδομάδες. Πρέπει να τις αξιοποιήσουμε, να περάσουμε τα κριτήρια για να βλέπουμε του χρόνου μία ΟΜΟΝΟΙΑ που θα μας κάνει περήφανους”

Στη συνέχεια μίλησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο Χριστόφορος είπε: “Ευχαριστούμε τον κόσμο για την προσπάθεια, είναι συγκινητική. Από σας αντλούμε δύναμη, θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και θα πάρουμε το Κύπελλο”.

Ο τερματοφύλακας, Γιαννίκογλου, ανέφερε: “Είμαστε συγκινημένοι. Προσωπικά έχω συνειδητοποιήσει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής. Ομάδες πολλές, αυτά τα ιδανικά όμως είναι πάνω από όλα. Σας ευχαριστούμε”.

image

image
Κώστας Τσιακλής – Έφερε τον κουμπαρά του για την ΟΜΟΝΟΙΑ

 

image

image
Θανάσης! Γίνεται να απουσιάζει;

 

image

image
Χριστόφορος!

 

image
Μάκης

 

image
Φίλοι της ομάδας μας