Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Την Τετάρτη θα κριθούμε ξανά και πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι»

«Την Τετάρτη θα κριθούμε ξανά και πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι»

sak_8168


Ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλάει στο omonoianews.com, για τη μεγάλη νίκη επί του Αποέλ το Σάββατο, σχολιάζει την απίστευτη προσπάθεια του κόσμου για σωτηρία της ομάδας μας και καλεί άπαντες στο ΓΣΠ την Τετάρτη, για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πετύχει σκορ πρόκρισης.

«Το Σάββατο πετύχαμε μία σημαντική νίκη, την οποία απολαύσαμε, χαρήκαμε και διασκεδάσαμε με τη ψυχή μας. Όμως, είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και για την αξία που έχει η κάθε επιτυχία μας ξεχωριστά. Το Σάββατο είχαμε κερδίσει άλλη μία «μάχη», όμως ο «πόλεμος» είναι εκεί και μας περιμένει. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό άθλημα. Κρίνεσαι πάντα για το σήμερα. Την Τετάρτη θα κριθούμε ξανά και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι, για να υλοποιήσουμε με επιτυχία άλλο ένα στόχο», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για την προσπάθεια προσγείωσης των πρασίνων μετά το θρίαμβο επί του αιωνίου, σχολίασε «Οι ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι, γνωρίζουν τι έχουν πετύχει και δεν χρειάζεται να τους κάνει κάποιος συστάσεις για να παραμείνουν σοβαροί, προσγειωμένοι και πειθαρχημένοι. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η φιλοσοφία του προπονητή μας έχει περάσει και στον κόσμο μας. Διαπιστώνουμε ότι ναι μεν νιώθει περηφάνια και ενθουσιασμό για την εικόνα που βγάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως παράλληλα παραμένει σοβαρός, προσγειωμένος και απόλυτα ρεαλιστής, αφού γνωρίζει πως ουσιαστικά δεν έχουμε πετύχει κάτι. Θέλουμε να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη, να κατακτήσουμε κάποιο τίτλο και να τερματίσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα στη βαθμολογία».

Για την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. «Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που η ομάδα μας καταφέρνει να διατηρεί την απόδοσή της σε σταθερά ψηλά επίπεδα, σε βάθος χρόνου. Αυτό πιστοποιεί το γεγονός πως και ποιότητα έχει και ο τρόπος που δουλεύει είναι αυτός που πρέπει. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει ξεφύγει από τα όρια της «φορμαρισμένης ομάδας», διότι η χρονική περίοδος που βγάζει πολύ καλή εικόνα είναι μεγάλη. Για μας είναι η καλύτερη ομάδα και αυτό το αποδεικνύει στο γήπεδο».

Όλοι στη διάθεση του Τόνι. Για το αγωνιστικό κομμάτι δηλώνει ότι, «Είναι θετικό το γεγονός πως στην τελική ευθεία της σεζόν έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας ετοιμοπόλεμους και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που ασφαλώς θα πρέπει να πιστωθεί στο τεχνικό επιτελείο, στο ιατρικό επιτελείο και ασφαλώς στους ποδοσφαιριστές».

Τρεις καταπράσινες κερκίδες, να σκοτώσουν τα όνειρα της ΑΕΛ. Το σχόλιο του «Θέλουμε ένα γεμάτο Γ.Σ.Π. την Τετάρτη, ούτως ώστε όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε εκείνο το αποτέλεσμα που θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα κτίσουμε την πρόκριση στον τελικό. Είναι σημαντικό να γεμίσουμε το γήπεδο και μπορούμε να το κάνουμε, τόσο για αγωνιστικούς λόγους, όσο και για οικονομικούς».

Για την οικονομική εκστρατεία μας ανέφερε: «Έχουμε άλλες 12 μέρες για να σώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο στόχος μας είναι εφικτός και ρεαλιστικός. Εάν ο καθένας από εμάς κάνει τη δική του υπέρβαση, κάτι άλλωστε που συμβαίνει, τότε θα τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό να μαζέψουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, ούτως ώστε  διοίκηση να έχει ένα γερό διαπραγματευτικό «όπλο» στα χέρια της, για να πετύχει τις συμφωνίες που θέλουμε. Τα γεγονότα μετά το Eurogroup έχουν αλλάξει τα δεδομένα και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από όλους τους εμπλεκόμενους στις διαπραγματεύσεις. Όλοι θα πρέπει να έχουμε την ίδια κατεύθυνση, διότι μόνο έτσι θα βγούμε όλοι κερδισμένοι».

Το μήνυμα στον Πράσινο Λαό. «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία βαθιά υπόκλιση στον κόσμο μας γι’ αυτό που κάνει εδώ και ένα μήνα. Τον παρακολουθεί και τον θαυμάζει όλη η Κύπρος. Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει μεγαλώσει από τη μέρα που ξεκίνησε η εκστρατεία. Κόσμος που είχε μείνει πίσω για διάφορους λόγους, έχει επιστρέψει στο πλευρό της ομάδας. Επίσης, αποκτάμε συνεχώς και νέους οπαδούς, ειδικά στις μικρές ηλικίες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτός ο αγώνας που δίνουμε και αυτά τα συναισθήματα που νιώθουμε, είναι πολύ πιο σημαντικά από τίτλους και επιτυχίες. Συνεχίστε έτσι. Μαζί θα τα καταφέρουμε».