Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλο μας το είναι, στο ματς της Τετάρτης!

Όλο μας το είναι, στο ματς της Τετάρτης!

img_0876


Οι λεβέντες του Σαβέφσκι ήταν πιστοί στο ραντεβού τους με την τρίτη θέση και συνεχίζοντας το παρατεταμένο σπριντ τους, γλυκοκοιτάζουν πλέον τη δεύτερη θέση. Θα είμαστε όλοι ψεύτες όμως αν δεν αναγνωρίζαμε πως αυτή τη στιγμή, πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση ενός τίτλου και το κύπελλο φαντάζει πιο εφικτό.

Η ισοπαλία της περασμένης Τετάρτης δεν απογοήτευσε κανέναν. Όλοι γνωρίζουν πως η πρόκριση περνάει από τα πόδια της καλύτερης ομάδας και στην προκειμένη περίπτωση αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η ΑΕΛ όπως την είδαμε στον πρώτο αγώνα είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισαν οι πράσινοι το τελευταίο δίμηνο. Οι ισορροπίες όμως δεν αλλάζουν τόσο απλά, εξακολουθούμε να είμαστε καλύτεροι.

Από σήμερα λοιπόν, ζούμε και αναπνέουμε για τον ημιτελικό. Με αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και μπόλικο πάθος, πάμε να αποδείξουμε γιατί έδρα μας είναι όλη η Κύπρος, πάμε να πάρουμε το εισιτήριο στον τελικό και να κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα προς το three-peat!