Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει σιγουριά για τους “ισχυρούς”

Θέλει σιγουριά για τους “ισχυρούς”


Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 29η και τελευταία θέση των “ισχυρών” και ελπίζει σε ακόμα 1-2 ευνοϊκά σενάρια, για να σιγουρέψει την παρουσία της στους “seeded”. Οι πράσινοι με βάση τους υπολογισμούς είναι στους δυνατούς και στον 3ο προκριματικό, όμως υπάρχει πιθανότητα να έχουμε αλλαγές στους εκπροσώπους των χωρών λόγω μη αδειοδότησης και να χαθούν θέσεις από πιο “ισχυρές” ομάδες (πχ ο Παναθηναϊκός να βγει Γιουρόπα αντί του ΠΑΣ).

Ήττα για τον ΠΑΟΚ. Τα αποτελέσματα των αγώνων ενδιαφέρουν άμεσα την ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλει την ομάδα του ΠΑΟΚ να κερδίσει την πρωτιά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ή έστω τη 2η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του του Γιουρόπα Λιγκ, με τις υπόλοιπες θέσεις να πάνε σε πιο “ανίσχυρες” ομάδες από το τριφύλλι.

Προτελευταία αγωνιστική σήμερα και στην Ελβετία, οι πράσινοι θέλουν την “ισχυρή” Γιανκ Μπόις να μείνει εκτός Ευρώπης.

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στην Ρουμανία με δύο “ανίσχυρες” να βγαίνουν Γιουρόπα Λιγκ και το ενδιαφέρον να στρέφεται στον τελικό της 1ης Ιουνίου, μεταξύ της Κλουζ και της Πετρολούλ, με τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να υποστηρίζουν την 2η ομάδα.

Τελικός και στην Αυστρία το Σάββατο με τους πράσινους να ζητάνε νταμπλ από την Αούστρια. Διαβάστε εδώ τα σενάρια, και δείτε τον σχετικό πίνακα.