Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς: “Όλες οι κρίσιμες φάσεις πάνε εναντίων μας” (vid)

Μυλωνάς: “Όλες οι κρίσιμες φάσεις πάνε εναντίων μας” (vid)


Καυστικές δηλώσεις για την διαιτησία έκανε με το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Σωματείου μας, κ. Στέλιος Μυλωνάς. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εμφανώς εκνευρισμένος από τη νέα σφαγή της ομάδας μας ανέλυσε τις πιο κρίσιμες φάσεις που πήγαν εναντίων μας.

“Συγχαρητήρια στο Αποέλ και το Γιοβάνοβιτς. Τα επόμενα που θα πω δεν έχουν να κάνουν μαζί τους, έχουν να κάνουν με τη διαιτησία και τίποτα άλλο. Απλά θα σας πω κάποιους κανόνες που σήμερα άλλαξαν. Ένας ποδοσφαιριστής είναι οφσάιντ όταν δεν καλύπτεται από 2 παίκτες άλλης ομάδας. Συνέβηκε στο τρίτο γκολ που σκόραρε το Αποέλ. Όταν καλύπτεται ή υπάρχει παίκτης που δεν καλύπτεται παίκτης που δεν συμμετέχει στη φάση, δεν είναι οφσάιντ. Αυτοί είναι κανονισμοί. Τρίτον, όταν κτυπάς ποδοσφαιριστή με τα 2 πόδια όπως έκανε οι Ολιβέιρα στο Σπούγκιν είναι κόκκινη. Ο ίδιος διαιτητής έδωσε κόκκινη στο Μαργκάσα, σε ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ σε μαρκάρισμα λιγότερο βίαιο από αυτό του παίκτη του Αποέλ. Δεν μπορούν όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις να πηγαίνουν εναντίων μας. Έχει να κάνει με τους διαιτητές αυτό που λέω και όχι με το Αποέλ. Για το πέναλτι δεν θα πω μπορεί να ήταν ή να μην ήταν. Αν αυτός βραβεύεται ως ο καλύτερος διαιτητής τότε έχουμε πρόβλημα. Πριν τελειώσει το ματς μπήκαν οπαδοί του Αποέλ στο γήπεδο. Έπρεπε να αποχωρήσουν οι οπαδοί και να συνεχιστεί. Οι καθυστερήσεις; Τρία λεπτά! Με τόσες κίτρινες, πέναλτι, μόνο τρία λεπτά”.

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει Ευρώπη, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι. Θέλουμε ένα κατάμεστο ΓΣΠ το άλλο Σάββατο. Κάθε Ομονοιάτης να στηρίξει την ομάδα που παρά τις απώλειες θα παλέψει για το αποτέλεσμα που θα τη στείλει στην Ευρώπη».