Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διαψεύδουν για Γιούρι Ντε Σόουζα

Διαψεύδουν για Γιούρι Ντε Σόουζα


Νεότερη ενημέρωση: Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση διαψεύδει τις πληροφορίες πως ο Σοφόκλης είδε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όπως γράψαμε και πιο πριν, οι πράσινοι τονίζουν πως το ταξίδι έγινε απλά για να κρατηθούν αρχεία για τους ποδοσφαιριστές, τα στοιχεία των οποίων θα δοθούν στον Τόνι Σαβέφσκι και μόνο εάν ο κόουτς εντυπωσιαστεί από κάποιον θα γίνει κίνηση για απόκτηση τους.

Προηγουμένως:

Παρά το γεγονός πως υπάρχει προβληματισμός για την ημερομηνία που ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Σεγούντα Ντιβιζιόν (8/6 ενώ ακολουθούν και πλέι-οφ), εντούτοις ο Σοφόκλης Σοφοκλέους έρχεται με γεμάτο το δεφτέρι του σημειώσεις από τους στόχους που πρότεινε στο τριφύλλι ο γνωστός ατζέντης, Κώστας Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο Μιλτιάδους, ο βοηθός προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε το βλέμμα του στραμμένο στον Βραζιλιάνο Γιούρι Ντε Σόουζα Φονσέκα, 30χρονο επιθετικό της Πονφεραντίνα, ομάδα που είδε την Κυριακή ο Σοφοκλέους.

“Ο Γιούρι Ντε Σόουζα Φονσέκα είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου 1982 στη Βραζιλία και είναι κάτοχος και πορτογαλικού διαβατηρίου. Έχει ύψος 1.80μ. και παίζει στο αριστερό φτερό της επίθεσης στην Πονφεραντίνα. Στην ισπανική ομάδα σκοράρει κατά βούληση. Φέτος είναι τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Σεγκούντα Ντιβιζιόν με 19 γκολ, ενώ και πέρσι σκόραρε 19 φορές στο πρωτάθλημα”.

Στον “Καραβίδα” ανήκουν τα δικαιώματα κι άλλων ποδοσφαιριστών, τους οποίους παρακολούθησε το τριήμερο το μέλος του προπονητικού τιμ των πρασίνων.