Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα μπόνους ίσως κάνουν τη διαφορά

Τα μπόνους ίσως κάνουν τη διαφορά

img_1837


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει αυτές τις μέρες αγώνα για να καταφέρει να ρίξει το μπάτζετ της, χωρίς να χαλάσει εξ’ ολοκλήρου την περσινή ομάδα που ομολογουμένως, έπαιξε υπέροχο ποδόσφαιρο. Στην προσπάθεια, αφού μιλάμε για μειώσεις, δεν μπορεί να έχει σύμμαχο το οικονομικό κομμάτι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει άσσους στο μανίκι.

Θεωρείται βέβαιο, πως οι διοικούντες του σωματείου επιχειρούν να δελεάσουν τους ποδοσφαιριστές με κίνητρα, τα γνωστά μπόνους. Ένα από αυτά, ίσως να είναι και αυτό της εισόδου σε όμιλο του Europa League. Σε μια τέτοια περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βάλει στο ταμείο της ένα ποσό μεταξύ 4 και 5 εκατομμυρίων (δεδομένου ότι ξεπουλάει τα εισιτήρια) και θα έχει ένα κονδύλι να επιστρέψει.

Πέραν από τα οικονομικής φύσεως κίνητρα, ο κόσμος από μόνος του αποτελεί σημαντικό όπλο. Η ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ καθόλη τη διάρκεια φέτος ήταν φανταστική. Με τα διαρκείας μας να βρίσκονται ήδη κοντά στις 5500, μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίζει και του χρόνου μπροστά σε γεμάτα γήπεδα, σε ιδανικές συνθήκες δηλαδή για κάθε ποδοσφαιριστή.