Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλβες: “Έχω συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος στην Κύπρο”

Άλβες: “Έχω συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος στην Κύπρο”

Χθεσινή φωτογραφία στο Sóstói Stadion – vidi.hu

Στην Ουγγαρία βρίσκεται ο Αντρέ Άλβες για διακοπές με την οικογένεια του. Ο Βραζιλιάνος στράικερ βρέθηκε μάλιστα χθες στο γήπεδο της Βιντεότον και παρακολούθησε τους πρώην συμπαίκτες του να επικρατούν της ΜΤΚ Budapest με 2-0 και να συνεχίζουν την προσπάθεια τους για το πρωτάθλημα. Ο Άλβες ο οποίος έγραψε ιστορία με τα χρώματα της Βιντεότον, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την Ουγγρική ομάδα αλλά και για το δικό του μέλλον!


“Υπάρχει διακοπή στην Κύπρο για το Πάσχα των Ορθοδόξων, και επί της ευκαιρίας ήρθαμε στην Ουγγαρία και σήμερα μπορώ να δω την πρώην μου ομάδα. Έχω πολλές υπέροχες αναμνήσεις και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ”, δήλωσε αρχικά ο Άλβες.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, σύγκρινε τα δύο πρωταθλήματα, τονίζοντας πως στην Κύπρο δίνεται περισσότερη έμφαση στο παιχνίδι αντοχής, ενώ στην Ουγγαρία, στην τεχνική του αθλήματος.

“Αυτό ήθελε ο Θεός”, απάντησε σε ερώτηση, αν νιώθει λύπη που επέλεξε την Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ την ίδια χρονιά η Βιντεότον αγωνίστηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ρεπόρτερ τους Ουγγρικής ομάδας, το πήγε και παραπέρα, ρωτώντας τον παίκτη για το μέλλον του. Ο Άλβες, σαν επαγγελματίας που είναι, μίλησε μόνο για το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα μας.

“Σχετικά με το τι επιφυλάσσει το μέλλον, δεν ξέρω, το μόνο βέβαιο είναι πως έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ”, ανέφερε.

Τέλος μίλησε για το πως περνά στην Κύπρο και για το τρίτο τους παιδί που περιμένουν με την σύζυγο του: “Όλα είναι μια χαρά στην Κύπρο. Στην πραγματικότητα, η γυναίκα μου και εγώ ανυπομονούμε για το τρίτο μας παιδί που θα γεννηθεί το Σεπτέμβριο, οπότε είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι!”