Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άντε να παίρνουμε μπρος!

Άντε να παίρνουμε μπρος!

img_6674


Από επίσημα χείλη, ή την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, δεν βγήκε οτιδήποτε. Οι πληροφορίες όμως που κυκλοφόρησαν, διασταυρώθηκαν και δεν διαψεύσθηκαν αναφέρουν ότι ο Ζοσέ Μορέιρα και ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο, άνοιξαν χθες το χορό των θετικών απαντήσεων. Πιθανότατα ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε οτιδήποτε, να είναι πως απλά η διοίκηση περιμένει τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στο νησί μας για να πέσουν και οι υπογραφές.

Ελπίζουμε και θεωρούμε, πως τις αμέσως επόμενες μέρες θα έρθουν και τα επόμενα “ΝΑΙ”. Υπάρχει αμοιβαία θέληση από ΟΜΟΝΟΙΑ και ποδοσφαιριστές να διατηρηθεί η περσινή ομάδα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και αρκετοί ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν τελικά τριφυλλοφόροι! Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό φυσικά, τόσο το καλύτερο, για να ξέρουμε που βρίσκεται ακριβώς το ρόστερ!

Οι ανακοινώσεις για ανανεώσεις και παραμονές πάντως, αναμένεται να δημιουργήσουν ξανά κλίμα εφορίας στις τάξεις του ΛΑΟΥ που θα τις ευχαριστηθεί σχεδόν σαν μεταγραφές! Τότε είναι που περιμένουμε να γίνει και το μεγάλο μπαμ στα διαρκείας, όταν ο κόσμος νιώσει πως την περσινή μπαλάρα που βλέπαμε φέτος θα τη βλέπουμε και την επόμενη χρονιά! Και όταν αντιληφθούν όλοι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μικραίνει από τις δυσκολίες, θα είναι πάντα ανταγωνιστική!