Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ας τους κρατήσουμε εμείς!

Ας τους κρατήσουμε εμείς!

0img_4317


Οι συζητήσεις για μειώσεις και ανανεώσεις κρατάνε τον κόσμο συνεχώς στην πρίζα. Είναι φυσιολογικό οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ανησυχούν και να αγχώνονται, αφού η εικόνα του ρόστερ για τη σαιζόν 2013-14, είναι προς το παρών άγνωστη. Ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις, αρκετοί φίλοι ζητάνε υπέρβαση, αφού κάποιοι παίκτες κλειδιά δεν πρέπει να χαθούν.

Υπερβάσεις ο ΛΑΟΣ φέτος έκανε πολλές για χάρη της μεγάλης του αγάπης. Πίστεψε, γέμισε τα γήπεδα, αγόρασε λαχνούς, έδωσε βοήθεια. Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα καλούνται να ξεπεράσουν για άλλη μια φορά τα όρια τους, να αγοράσουν διαρκείας. Ο αριθμός των 5428 εισιτηρίων, μόνο ευκαταφρόνητος δεν είναι, άλλωστε μόνο εμείς και ο αιώνιος μας φτάσαμε στο επίπεδο εκείνο στο παρελθόν. Ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως δεν έχει όρια…Μπορεί να σπάσει το φράγμα των 8000!

Αγοράζοντας διαρκείας, πραγματοποιούμε το πρώτο βήμα για την παραμονή των παικτών μας. Δίνουμε τα όπλα στη διοίκηση να διαπραγματευτεί έχοντας άλλο ένα άσσο στο μανίκι. Σχετικά με το θέμα, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ο Ράινερ Ράουφμαν, καλώντας τους οπαδούς μας να αγοράσουν διαρκείας:

Για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτή την ομάδα που έδειξε χαρακτήρα, πρέπει τα διαρκείας να φτάσουν τουλάχιστον 7500-8000! Να βάλουμε μπρος; Αυτή η ομάδα αξίζει τη στήριξη μας!