Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αφήστε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός των παιχνιδιών σας

Αφήστε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός των παιχνιδιών σας


Δηλαδή για να καταλάβουμε. Πάει ο Σαρρής σε αυτή τη Διερευνητική επιτροπή. Κι αντί να τον ρωτήσουν, για τις επενδύσεις στα ελληνικά ομόλογα όταν ήταν στη Λαϊκή, για τους χειρισμούς του ως υπουργός οικονομικών, γιατί έλεγαν στον κόσμο πως δεν θα υπάρξει κούρεμα ενώ αποδείχθηκε πως ήταν στο τραπέζι εδώ και καιρό, αν κάποιοι έβγαλαν δισεκατομμύρια εκτός Κύπρου λίγες μέρες πριν το κούρεμα, έστω για την κυπριακή οικονομία γενικότερα, τον ρώτησαν “ζήτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ δάνειο από τη Λαϊκή;”

Υποθέτουμε στη συνέχεια της ιστοριούλας μας ο κ. Σαρρής, που όπως όλοι οι Κύπριοι δεν θα έχει τι να φάει σύντομα λόγω των χειρισμών των ανίκανων πολιτικών και ανησυχεί για την οικονομία, έσκυψε θλιμμένος το κεφάλι, στο background έπαιζε δραματική μουσική για να κορυφωθεί η αγωνία, η κάμερα ζούμαρε στο πρόσωπο του και με φωνή 4 (που λένε και στο Fight Club) απάντησε “Ναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε δάνειο”. Παμ παμ πααααααμ. Δεν μας χέζετε ρε μάγκες; Ακόμα λίγο θα μας πείτε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε και φιλικό με τον Παναθηναϊκό την 1η του Μάη. Σοβαρά η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε δάνειο; Εδώ ρε μετενσαρκώσεις του Άινσταϊν (αυτό πάει και για τον δημοσιογράφο με τα φρου φρου και τα αρώματα που έβγαλε την είδηση) ζητήσαμε δάνειο από όποια τράπεζα υπήρχε στη Μεσόγειο, αλλά δάνειο γιοκ. Ήταν αυτό σοβαρό μπροστά στα τόσα άλλα για το οποία είχε να απαντήσει ο κ. Σαρρής στην επιτροπή; Όσοι απέμειναν από την επιτροπή δηλαδή, μιας και αποχώρηση στην αποχώρηση άρχισε να θυμίζει Big Brother. Ρε μήπως να το δείχνετε live να βγάλετε και κανένα φράγκο; Σε σοβαρότητα πάντως δεν απέχετε και πολύ…

Λοιπόν για χιλιοστή φορά, η πολιτική δεν μας απασχολεί καθόλου, λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι τους βάζουμε όλους. Την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως, να την αφήσετε εκεί που είναι. Αρκετά μας ζαλίσατε το κεφάλι, αρκετές κακοήθειες και ψέματα ακούσαμε μια 5ετία.