Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γνωστή η συνταγή, γνωστή και η εντεκάδα

Γνωστή η συνταγή, γνωστή και η εντεκάδα

sak_6129


Δεν πρόκειται να δούμε εκπλήξεις ούτε στον τρόπο που θα αγωνιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε στην αρχική εντεκάδα του Τόνι Σαβέφσκι. Οι πράσινοι έχουν την καλύτερη ομάδα και θα προσπαθήσουν να επιβάλουν το παιχνίδι τους,  να κτυπήσουν τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα και να πάρουν τους βαθμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και καιρό παίζει το ίδιο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, ο κόουτς άλλωστε το λέει συχνά: είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτοί πρέπει να ανησυχούν.

Όσον αφορά τώρα την εντεκάδα, από τη στιγμή που μοναδικός απών είναι ο Ζοάο Άλβες, ο Σαβέφσκι θα ξεκινήσει την εντεκάδα στην οποία δείχνει προτίμηση τον τελευταίο καιρό και με την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδίδει ομολογουμένως καλύτερα.

Άμυνα

Μορέιρα στον άσσο, Σκαραμοτσίνο αρριστερά και Σπούγκιν δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας Αντράντε και Ντανιέλσον.

Μεσαία γραμμή

Αμυντικά χαφ Σοάρες και Λεάντρο με τον αρχηγό να έχει σύνθετο ρόλο. Επιτελικός χαφ ο Νούνο Ασσίς, έχοντας απέναντι του το Μοράις και τον Δημητρίου που τον απέβαλε την τελευταία φορά που συναντήθηκαν. Στα άκρα Χριστοφή και Εφραίμ έχουν τις δυνατότητες να εκθέσουν όποιον αγωνιστεί απέναντι και αυτό επιδιώκουν να κάνουν.

Επίθεση

Ο Αντρέ Άλβες θέλει να σκοράρει για να βοηθήσει την ομάδα αλλά και για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης του πίνακα των σκόρερ.