Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είναι 3 οι κατηγορίες περιπτώσεων…

Είναι 3 οι κατηγορίες περιπτώσεων…

img_6661


Για 2 κατηγορίες παικτών μίλησε χθες ο Παύλος Χρυσάνθου, αυτούς που έχουν συμβόλαια και συζητούν για μειώσεις και αυτούς που δεν έχουν συμβόλαια και μπορούν να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες. Είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος προσέγγισης και χειρισμού της κάθε κατηγορίας και οι λόγοι είναι αυτονόητοι.

Εμείς πάντως θα προσθέταμε και 3η κατηγορία: αυτούς που έχουν συμβόλαια, αλλά αναμένονται προτάσεις. Στη συγκεκριμένη κατηγορία αυτή τη στιγμή που μιλάμε ανήκουν 3 πολύ σημαντικοί και βασικότατοι ποδοσφαιριστές, οι Χριστοφή, Εφραίμ και Άλβες. Αποτελούν ξεχωριστή υπόθεση, γιατί από τη μια ενδεχόμενη αποχώρηση τους θα ήταν απώλεια, από την άλλη θα έφερνε ρευστό και το έχουμε μεγάλη ανάγκη.

Η άποψη μας είναι πάντως πως χρειάζεται ισορροπία στις αντιδράσεις μας. Η αλήθεια είναι πως σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, δεν μάθαμε ποτέ να πωλούμε παίκτες, λόγω των συναισθηματικών δεσμών που αναπτύσσουμε μαζί τους. Μακάρι να μείνουν και οι 3 και να μείνουν για χρόνια, αλλά αν έρθουν μεγάλες προτάσεις οφείλουμε να ζυγίσουμε τα δεδομένα. Τονίζουμε πάντως πως δεν πρέπει να ξεπουλήσουμε. Αν δεν έρθουν μεγάλα ποσά, ούτε συζήτηση να μην γίνει!