Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ, παίξε σαν βασίλισσα

Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ, παίξε σαν βασίλισσα

img_0532


Μας έχει κακομάθει η ΟΜΟΝΟΙΑ το τελευταίο τετράμηνο! 3άρες στον ένα 4άρες στον άλλο, άμα λάχει φτάνει μέχρι και την 6άρα. Λογικό και επόμενο λοιπόν, είναι ειδικά από τη στιγμή που το σημερινό παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία, να περιμένουμε να εμφανιστεί στο ΓΣΠ σαν βασίλισσα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα στη Κύπρο. Δεν το λέμε εμείς, το λέει όποιος ασχολείται με ποδόσφαιρο και δεν φοράρει παρωπίδες. Το ποδόσφαιρο το οποίο έπαιξε φέτος η ομάδα τυ Σαβέφσκι, δεν το έπαιξαν οι πρωταθλήτριες των τελευταίων χρόνων. Είναι άδικο που το ταβάνι μας φέτος είναι επίσημα η 2η θέση και σήμερα έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το αποδείξουμε ξανά! Ο αντίπαλος μας και η θέληση του να μετατραπεί το παιχνίδι σε φιέστα, δεν μας απασχολούν. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρουμε για μας, γιατί το έχουμε ανάγκη.

Τρία παιχνίδια έπαιξαν φέτος ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ και στα τρία ήταν καλύτερη η δική μας ομάδα. Ψευταθλητής θα είναι το Αποέλ, ότι κι αν γίνει σήμερα, στις καρδιές μας όμως πρωταθλήτρια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και ελπίζουμε πως σήμερα θα ενισχύσει αυτή την αίσθηση και πεποίθηση, με μια νέα επιβλητική εμφάνιση! Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ, παίξε σαν βασίλισσα!