Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ενορχηστρωμένη προσπάθεια να μας αφήσουν εκτός

Ενορχηστρωμένη προσπάθεια να μας αφήσουν εκτός

ns015531


Ο ορισμός του Βασίλη Δημητρίου, μας είχε προειδοποιήσει. Η χθεσινή διαιτησία όμως το έκανε ξεκάθαρο. Γιατί άλλο είναι να κάνει σοβαρό λάθος ο διαιτητής και άλλο να κάνουν σοβαρά λάθη τόσο ο διαιτητής, όσο και οι δυο βοηθοί του. Και όλως τυχαίως να είναι όλα τα σοβαρά λάθη εις βάρος της μιας ομάδας.

Για τον κύριο Δημητρίου τα είπαμε πολλές φορές, όλοι ξέρουν πώς κατάφερε να ανελιχθεί, μέσω των “αψεγάδιαστων διαιτησιών του”. Του δίνουμε ελαφρυντικό πως η φάση του πέναλτι ήταν δύσκολη, όμως η φάση του Ολιβέιρα ήταν ξεκάθαρη, όπως ξεκάθαρο φάουλ ήταν και η επικίνδυνη προβολή του Μπούντιμιρ σε φάση που οδήγησε σε μεγάλη φάση για τον αιώνιο. Τα πραγματικά κελεπούρια όμως ήταν οι επόπτες.

Γιατί αν οι φάσεις του Δημητρίου είχαν ένα άλφα δείκτη δυσκολίας, η Αγγέλα και ο Βίκτωρος δεν έχουν το παραμικρό ελαφρυντικό. Και οι δυο είχαν ξεκάθαρο οπτικό πεδίο και οι δύο ήταν στην ευθεία και οι 2 έκαναν “λάθος”. Δυσκολευόμαστε πολύ να τα ρίξουμε και πάλι στο επίπεδο της διαιτησίας, γιατί είναι υπερβολικά πολλές οι “συμπτώσεις”.

Λοιπόν, είναι λάθος να θεωρήσουμε πως τα όσα έγιναν χθες αφορούν τόσο το Αποέλ. Ή μάλλον είναι λάθος στο να εστιάσουμε στον χθεσινό αντίπαλο που στο κάτω κάτω ήταν βαθμολογικά αδιάφορος! Στόχος τους(και προφανώς δεν εννοούμε τους χθεσινούς διαιτητές, αυτοί είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας) είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ! Στόχος τους είναι η βασίλισσα να μείνει εκτός Ευρώπης και να οδηγηθεί σιγά σιγά στην οικονομική αφαίμαξη. Θα το επιχειρήσουν και το Σάββατο, να είστε σίγουροι. Το θέμα είναι αν θα τους το επιτρέψουν η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της.