Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλές περιπτώσεις από Πορτογαλία

Καλές περιπτώσεις από Πορτογαλία


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καλή εμπειρία από την πορτογαλική αγορά, αφού από εκεί απέκτησε πέρσι Ασσίς, Αντράντε, Σοάρες, Μορέιρα, Ντανιέλσον και Ζοάο Άλβες. Οι περισσότεροι από αυτούς αποτέλεσαν τη ραχοκοκκαλιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είχαν σημαντική συνεισφορά στην φοβερή πορεία του δευτέρου γύρου.

Φυσιολογικό ήταν λοιπόν, στην Καρπενησίου να προσεγγίζουν με ενδιαφέρον οποιαδήποτε πρόταση έρθει από τη εν λόγω αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάποιες, είναι πολύ καλές και θα μπορούσαν να παίξουν άνετα στην ομάδα. Πρόκειται κυρίως για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεσαίες και μικρές ομάδες της χώρας, αλλά ξεχωρίζουν. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το οικονομικό κομμάτι. Ως γνωστόν η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει παίκτες που να παίρνουν το πολύ 100 χιλιάδες, για να μην βγει από τις οικονομικές της δυνατότητες. Θα πρέπει να έρθει μια φανταστική περίπτωση για να πάει η ομάδα πιο ψηλά.

Την ίδια στιγμή, ως γνωστόν 3 ποδοσφαιριστές πρότεινε και ο Νούνο Ασσίς. Ο Πορτογάλος είναι σε θέση να πείσει συμπατριώτες του να έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έχει τις διασυνδέσεις για να βάλει για τα καλά την ομάδα στο παζάρι.