Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια

Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια

 


sak_8702

Προσπαθούν να μας αφήσουν εκτός Ευρώπης το πράγμα είναι ξεκάθαρο. Όχι μόνο δεν ντράπηκαν να ορίσουν Βασίλη Δημητρίου, έδωσαν 2 τέρματα δώρο στο Αποέλ και μας ακύρωσαν άλλο ένα γκολ καθαρό. Προφανώς, δεν τους ένοιαζε τόσο να γιορτάσει τη φιέστα του ο ψευταθλητής (παρόλο που στο πίσω μέρος του μυαλού τους είναι και αυτό) αλλά να μην βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ Ευρώπη, με σκοπό την οικονομική καταστροφή της.

Ο Βασίλης Δημητρίου εξετέλεσε την αποστολή του στο 100% . Πέναλτι ανύπαρκτο, κάρτες σε Αντράντε, Εφραίμ και Ασσίς που δεν παίζουν κόντρα σε ΑΕΚ. Το χεράκι τους έβαλαν και οι 2 βοηθοί. Ο Βίκτωρο άφησε τη φάση να εξελιχθεί στο πρώτο γκολ του Αποέλ (είναι δύσκολη φάση, για αυτό τον πιστώνουμε) και ακύρωσε ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ του Ντανιέλσον που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσα. Η Αγγέλα Κυριάκου δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Ολιβέιρα που 1 μέτρο οφσάιντ σέρβιρε στον Μοράις στο τρίτο γκολ του Αποέλ, ούτε βοήθησε τον διαιτητή στο πέναλτι όπου ο Σκάρα πριν πιάσει τον Χαραλαμπίδη πιάνει και μπάλα.

Το λέμε ξανά, δεν πρέπει να σταθούμε στον αντίπαλο, στόχος τους είναι να μην βγούμε Ευρώπη. Μετέτρεψαν το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ σε τελικό και φρόντισαν να πάμε σε αυτό λαβωμένοι. Το ΓΣΠ την επόμενη βδομάδα πρέπει να κάνει ξεκάθαρο στον όποιο διαιτητή πως αν μας πειράξει θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα…